Și casa ta poate deveni un sanctuar de căldură și relaxare cu ajutorul șemineelor din Sibiu!

După o zi întreagă petrecută la muncă sau încărcată cu activitățile cotidiene, să ajungi în sfârșit acasă și să pășești pragul într-un veritabil sanctuar de căldură și relaxare este una dintre acele puține senzații care te copleșesc cu bucurie și încântare deplină. Înconjurat de membrii familiei, de prieteni sau alături de persoana iubită, momentele petrecute la gura unui șemineu pe lemne reprezintă acele mici plăceri ale vieții, pe care ar trebui să le trăim la intensitate maximă! 

Meșterii sibieni de la PEFOC, echipă de profesioniști cu experiență care de peste 20 de ani reușesc să aducă în casele tuturor românilor, căldura și confortul absolut, ne propun astăzi, o selecție specială de șeminee – veritabile piese de mobilier care îmbină simțul practic cu cel estetic. Așadar, gama premium de șeminee oferite cu drag de la Sibiu, așteaptă să-și cunoască noii posesori, indiferent de posibilitățile financiare, de nevoi sau de preferințele lor! 

Cei mai renumiți producători din domeniul termic muncesc neoprit pentru a crea modele tot mai performante și cu linii de design pe placul tuturor, dar mai ales, la costuri corecte cu bugetul fiecărui cămin. Oferta variază cu modele tradiționale pe lemne, pe gaz sau șeminee pe peleți, ideale pentru fanii dispozitivelor mai prietenoase cu mediul înconjurător, alături de șeminee electrice pentru apartament sau șeminee de exterior, perfecte pentru momente de intimitate în grădina sau pe terasa casei tale.

Atunci când vine vorba despre transferul căldurii, șemineele se împart în două categorii: șeminee clasice cu distribuţie a căldurii prin tuburi izolate şi șeminee tip centrală cunoscut și sub denumirea de termoşemineu pe lemne sau termoșemineu peleți, a căror căldură poate fi transferată în camerele adiacente, prin intermediul caloriferelor sau chiar și încălzirii în pardoseală.

Şemineele clasice cu distribuţie a aerului cald sunt cele mai populare printre clienții Pefoc, deoarece sunt simplu de utilizat, atâta timp cât ai acces la lemne uscate, de esență tare. În schimb, alții preferă termoșemineele – dispozitive complexe de încălzire care funcționează pe principiul împrumutat de la clasica centrală pe gaz, putând fi conectate la reţeaua de calorifere sau chiar și la sistemul de încălzire prin pardoseală. Spre deosebire de șemineele clasice la care este necesar să alimentăm constant focul pentru a menţine căldura din încăpere, în cazul termoşemineelor, apa caldă circulă și recirculă prin calorifere, bucurându-ne de această rezervă calorică pentru mult mai multe ore, chiar și după stingerea focului.

Preferințele și bugetele diferă de la caz la caz și tocmai de aceea, sibienii de la Pefoc, ne propun o gamă largă de modele de șeminee pentru a satisface nevoile fiecăruia. Șeminee pe lemne, sobe șemineu, termoșeminee, șeminee pe gaz sau electrice – toate acestea pot fi găsite în stocul propriu sau la partenerii colaboratori de încredere din întreaga țară, alături de servicii profesionale de montaj și consiliere gratuită de specialitate. În plus, pe lângă dispozitivele clasice de încălzire ai acces și la toate componentele de care ai nevoie pentru construcția șemineului tău – materiale și accesorii pentru construirea în regim propriu de șeminee sau a frumoaselor grătare de grădină din cărămidă. 

Așadar, le poți avea pe toate într-un singur loc și le poți primi acasă, cu un singur click pe site-ul oficial www.pefoc.ro. În acest fel, nu mai este nevoie să te deplasezi în magazin pentru achiziție, iar livrarea produselor voluminoase ajunge pe treptele casei tale, gratuit, oriunde în țară și în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii. 

Acum nu mai ai niciun motiv să amâni achiziția unui produs care poate redefini tot ceea ce știai despre confortul termic, combinat cu designul spectaculos al noului tău sanctuar pe care îl numești cu atâta drag, acasă'!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse