Și eu trăiesc sănătos!

În luna mai, zeci de elevi au aflat de la voluntarii  Fundaţiei PRAIS, implicați în campaniaŞi eu trăiesc sănătos!, care sunt beneficiile unei alimentații echilibrate și ale sportului. Astfel, 95 de lecţii deschise au fost susţinute de voluntarii Fundaţiei PRAIS şi viu animate de pasionaţii studenţi voluntari din cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti (UNEFS) şi Facultății de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj – adevărate modele pentru copii.

În cele 27 şcoli selecţionate în oraşele Bucureşti şi Cluj Napoca, au participat la lecţiile deschise peste 5.600 de elevi din clasele I-IV şi peste 240 cadre didactice.

„Într-o explozie de energie şi vitalitate, 100 de studenţi-voluntari de la UNEFS din Bucureşti şi FEFS Cluj au prezentat elevilor beneficiile alimentaţiei echilibrate pentru un corp şi o minte sănătoasă, i-au implicat în jocuri sportive special create pentru activităţi extracurriculare. La toate acestea s-au adăugat demonstraţii de măiestrie ale tinerilor sportivi. Buna dispoziţie şi exemplul personal au constituit o puternică motivaţie pentru copii de a face mişcare, de a considera sportul o sursă de sănătate şi distracţie în timpul liber' a declarat Silvia Bucur, Preşedintele Fundaţiei PRAIS, iniţiatoarea SETS.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri