Si-a rapit proprii copii, pentru a-i da o lectie bonei

Cat de multa incredere ai avea intr-o bona? Prima data cand apeleaza la serviciile unei bone poate fi o experienta foarte stresanta pentru parinti: ideea de a iti lasa copiii cu un strain.

Christopher, un tata din Statele Unite, s-a intors de la munca mai devreme si a gasit bona copiilor dormind pe canapea.

S-a intors acasa mai devreme si a gasit bona dormind

Se intorsese doar pentru niste acte uitate, insa cand a intrat pe usa a gasit doica dormind, iar copiii nu erau supravegheati de nimeni.

Dupa ce a facut poze, pentru a putea demonstra acuzatiile, Chris a luat copiii cu el, inscenand o „rapire”.
Cand Sarah (bona) s-a trezit si a realizat ca au disparut copiii, a inceput sa il sune si sa ii scrie cu disperare tatalui.
Initial tatal i-a ignorat apelurile, apoi a inceput o conversatie in scris cu femeia.

Iata conversatia, evident, in varianta tradusa:

Postarea a starnit o reala controversa pe internet, unde oamenii s-au impartit in doua tabere: cei care sustin ca tatal a fost chiar bland si cei care sustin a reactia lui a fost exagerata si ca femeia nu ar fi trebuit sa fie pedepsita prea aspru.

Ulterior, tatal a povestit intr-o postare de Facebook cum s-au desfasurat evenimentele, inclusiv faptul ca bona a depus plangere la politie pentru hartuire:

„Deci, potrivit raportului intocmit de politie, Sarah Judge nu a sunat la politie decat dupa ce stia ca eu am luat copiii si eu i-am spus ca politia era implicata deja, la aproape 2 ore de cand ii luasem.
Apoi a avut tupeul sa incerce sa depuna plangere pentru hartuire. Mai josnica de atat nu poti fi, esti complet iresponsabila si nu ma intereseaza de cate ori mi se va reporta postarea, voi continua sa postez pe Facebook: pentru nimic in lume nu ar trebui ca tu sa mai ai grija de copiii cuiva vreodata.
Sarah Judge, te provoc, raporteaza si postarea asta si jur ca voi face 1000 de fluturasi pe care ii voi lipi in fiecare magazin din oras.
Dupa calculele mele, copiii mei lipseau, tu habar nu aveai unde erau si tot ce ai incercat sa faci e sa iti acoperi spatele.
Esti patetica si NU MERITI sa mai ai grija de copii cuiva.
Nu lasati scursura asta sa va supravegheze copiii, prieteni.
Luati acest mesaj ca pe un anunt de interes public.”

Si-a rapit proprii copii, pentru a-i da o lectie bonei

Sursa articol: ladbible.com

Sursa imagini: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din ”de casă”