Simona Gherghe a dezvăluit sexul bebelușului

UPDATE | Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului pe care îl poartă în pântec. Se pare că frumoasa vedetă va deveni mamă în luna iunie a acestui an și va avea o fetiță.

„E un moment ușor stânjenitor pentru mine să vorbesc despre propria persoană, așa că am invitat doi oameni care să mă ajute: Roxana Iliescu și Mihai Morar. Mama mi-a spus că voi avea băiat. Răzvan mi-a spus că e fată și uite, fată este. 100% e fată și e zodia Gemeni. O să mai stau câteva luni aici. Mă simt foarte bine, nu am avut nici grețuri. O să fim noi doi dar și mama. Ea e foarte fericită, că e primul nepot în familie”, a spus Simona Gherghe în emisiunea sa.

Se pare sarcina i-a dat și ceva bătăi de cap Simonei Gherghe, ea a dezvăluit în în săptămâna a opta medicul i-a descoperit un hematom și i-a interzis orice fel de efort. Ba mai mult, i-a recomandat chiar să stea la pat și i-a recomandat să nu urce și să nu coboare trepte.


Simona Gherghe a facut anuntul oficial pe pagina ei de Facebook – „Suntem pregatiti. #vinebebe #dinIunie3 #ceamaifrumoasaasteptare”

Vedeta este deja in al doilea trimestru de sarcina, insa nu a vrut sa impartaseasca vestea cu publicul pana acum. Pentru a-si ascunde burtica, Simona a purtat haine largi la emisiunea pe care o prezinta si a evitat sa fie filmata stand in picioare.

Aflată deja în al doilea trimestru de sarcină, Simona trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Recunoscută pentru discreţia cu care tratează mereu viaţa personală, Simona a dorit să împărtăşească minunata veste cu toţii prietenii săi de pe o reţea de socializare: „Suntem pregătiţi! Vine bebe! Din iunie 3! Cea mai frumoasă aşteptare!', a fost mesajul postat de Simona în această dimineaţă.

De câţiva ani, vedeta Antenei 1 trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Săndulescu şi nu a ascuns nicio clipă faptul că îşi doreşte foarte mult un copil. Până acum, frumoasa prezentatoare a avut noroc de o sarcină uşoară, care nu i-a afectat în niciun fel nici prezenţa la tv, nici celelalte activităţi.

Conform SpyNews.ro, Simona Gherghe, prezentatoarea „Acces Direct”, este insarcinata cu primul copil. Cel care ar fi facut anuntul, fara sa vrea, ar fi Dan Capatos, colegul Simonei de la Antena 1.

Pe 1 ianuarie, vedeta a postat pe pagina ei de Facebook o poza in care apare alaturi de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. Printre sutele de comentarii se numara si cel al lui Dan Capatos care i-a lasat un comentariu lui Razvan: „La multi ani, tati.”

Simona Gherghe si iubitul ei nu au facut inca niciun anunt oficial, insa prezentatoarea TV a declarat in trecut ca isi doreste copii.

gherghe

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie