Simona Pătruleasa, primul pictorial cu fetița ei, Ingrid

Simona (38) și-a dorit-o pe Ingrid (15 luni) cu disperare. A făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a avea acest copil, iar acum spune că este cea mai fericită femeie din lume. Deși recunoaște că ea și soțul ei, Sabin Ivanof, au o grijă exagerată față de fiica lor, se amuză în continuare dormind în același pat cu Ingrid și își asumă pe rând rolul de bone. „Toată lumea ne spune că este o greșeală, că va vrea să doarmă cu noi și la 8 ani, dar noi suntem fericiți așa, declară Simona.

Eram tentată să cred că viața unei mame este lipsită de griji atunci când mama în cauză este celebră. Dar când am întâlnit-o pe Simona, am înțeles că instinctului matern nu-i pasă de celebritate. Simona Pătruleasa este o mamă tipică: grijulie, iubitoare, energică, temătoare, sensibilă și oricând gata să pună pe primul loc binele copilului ei. În plus, a ales să-și crească fiica fără ajutorul unei bone, de teamă să nu piardă nici un moment important alături de cea mică. Nu-i pasă că cei din jur îi spun că exagerează. Pentru ea, Ingrid înseamnă totul.

Simona Patruleasa si Ingrid

Simona, astăzi am înregistrat un record: am făcut o ședință foto cu un copil de un an și trei luni în doar două ore. Cum ai reușit să o „convingi' pe Ingrid?

Într-adevăr, Ingrid s-a adaptat perfect. De obicei este foarte prietenoasă cu toată lumea, iar la final nu mai vroia să plecăm. (râde)

Iar tu ai fost foarte relaxată, deși nu ai renunțat la stilul tău clasic și elegant. Ți-e teamă de extravaganțe?

Sunt adepta stilului clasic și elegant. Mă sfătuiesc de multe ori cu stilistul Adi Popescu în privința vestimentației pentru diferite evenimente. Dar în viața de zi cu zi mă îmbrac mai mult sport.

Citește mai multe pe viva.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii