Sirop Baby Cal


Hadas aduce un ajutor de nadejde impotriva colicilor, pentru bebelusi …si pentru parinti: Baby Cal Estimarile spun ca 1 din 5 copii au colici…
Colicile apar la majoritatea bebelusilor in primele 6 luni de la nastere.

De cate ori nu te-a trezit in miezul noptii plansetul bebelusului tau? De cate ori nu te-ai panicat pentru ca nu stiai cum sa calmezi durerile de burtica ale micutului tau?

Colicile incep de obicei din a 2-a sau a 3-a saptamana de la nastere si se intensifica in jurul celei de a 6-a saptamani. O vreme, noptile parintilor par sa dureze o vesnicie…, dar colicile vor incepe sa dispara in jurul celei de a 12 saptamani de viata.

Pentru parintii disperati care se confrunta cu problema colicilor exista acum o solutie 100% naturala – Bay Cal produs de compania Hadas.

Baby Cal este un sirop natural din plante, cu o actiune rapida si fara conservanti!

Ce aduce nou Baby Cal?

– este indulcit cu sirop natural de struguri, adaptat sistemului digestiv al
bebelusilor
– contine doar ingrediente active naturale:
Fenicul ( Foeniculum)
MuseNel (Chamommile Matricaria)
Chimen (Carum Carvi Fructus)

Baby Cal este un produs destinat calmarii problemelor digestive ale bebelusilor, dar care-i ajuta si pe parinti sa se bucure de primele momente din viata copilului lor, fara stres!

Compania Hadas aduce si in Romania o gama de produse create cu grija, continand doar igrediente naturale, atent selectionate, ce trateaza diverse afectiuni atat ale copiilor (colici, deficit de vitamine, probleme de imunitate, tuse, dureri de gat), dar si ale adultilor (constipatie, stres).


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati