Sistem secundar de protectie pentru copilul tau

First Defense are o compozitie unica, pe baza de argint coloidal, considerat un un al doilea sistem imunitar' deoarece organismele nu dezvolta rezistenta la acesta.

Ce este argintul coloidal
Argintul coloidal este o solutie formata din particule extrem de fine de argint cu puritate superioara, suspendate in apa. Avand un diametru foarte mic, cuprins intre 0,001 si 0,1 microni, particulele de argint pot traversa cu usurinta tesuturile, fapt pentru care ajung rapid in zonele afectate de virusi si bacterii. In plus, testele de laborator arata ca argintul coloidal actioneaza asupra agentilor patogeni (bacterii, virusi, fungi, etc.) in aproximativ 2-6 minute de la contact.

Diferenta dintre argintul coloidal si alte substante pe baza de argint
Exista pe piata mai multe substante pe baza de argint, insa nu toate au aceeasi eficienta, aceleasi proprietati curative exceptionale si aceeasi siguranta in administrare ca si argintul coloidal. De pilda, sarurile din argint nu au caracteristici coloidale, sunt fabricate chimic, iar actiunea lor asupra virusilor si bacteriilor este slaba. Consumul excesiv de saruri de argint conduce la pigmentarea gri-albastra a pielii (boala denumita algiria), fiind cunoscute asemenea cazuri in radul nobilimii europene, din secolul al XIX-lea. In aceeasi categorie se incadreaza si asa-numit-ul praf de argint, care presupune dizolvarea unor particule de argint in apa si care serveste drept baza pentru unele creme si unguente cu actiune locala, fara a avea insa o eficienta dovedita.

Cum actioneaza argintul coloidal asupra virusilor si bacteriilor
Argintul coloidal ajuta la dezactivarea enzimelor implicate in dezvoltarea agentilor patogeni, determinand in final „moartea' acestora. Virusii si bacteriile moarte sunt apoi eliminate din organism prin sistemul circulator, limfatic si prin cel excretor. Argintul coloidal actioneaza pe un spectru foarte larg de agenti patogeni, fara a ataca enzimele tesuturilor sanatoase ale organismului si nici probioticele, „bacteriile benefice' din organism.

First Defense de la Secom stimuleaza imunitatea specifica si nespecifica si actioneaza impotriva dezechilibrelor imunitare, alergiilor, toxiinfectiilor alimentare, malabsorbtiei si enterocolitei. Are efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic, pe mai mult de 650 de tipuri de agenti patogeni.

Pret recomandat: 125 lei cu tva inclus/118.50 ml (gust de fructe)
Telverde: 0800 873 266
www.secom.ro
 

First Defense face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara. Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati