Skizzo Skillz, tată pentru a doua oară! Artistul e în culmea fericirii

Skizzo Skillz, pe numele său real Robert Virag, și partenera lui, Andreea, urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Samia, de aproape 4 ani.

Anunțul sarcinii a fost făcut pe contul de Instagram al Andreei, după o perioadă de liniște, în care urmăritorii ei se întrebau de ce tânăra nu îi mai ține la curent cu noutățile din viața ei.

Iubita lui Skizzo Skillz, cunoscută în mediul online drept Cudeea, este urmărită pe Instagram de peste o sută de mii de oameni. Cu toate că obișnuia să-și țină la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, tânăra a făcut o pauză de social media în ultima perioadă.

La începutul lunii iunie, când a revenit pe Instagram și pe Youtube, Cudeea a făcut marele anunț.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by cudeea🍉 (@cudeea) on

Ne doream atât de tare să trăim aceste momente, la fel ca și Samia, noua burtică s-a lăsat așteptată undeva la un an de zile. Suntem fericiți, eu una sunt cea mai liniștită din viața mea, Robert este în extaz, Samia pare să înțeleagă foarte bine ce urmează și se bucură mult. Nu este totul roz, am încă o sarcină grea, dar detaliile astea am să vi le spun în viitorul apropiat. Mulțumesc pentru răbdare„.

Foto: Instagram.com/skizzoskillz


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri