Slăbește cu leuștean!

Grecii au fost primii care, acum mii de ani, au observat efectele miraculoase ale leușteanului asupra digestiei și sistemului nervos. Dacă faci o cură cu leuștean poți scăpa de gastrite, pietre la rinichi, bronșite sau tuse. Efecte spectaculoase are și în tratamentele tale de frumusețe și slăbire. Uite cum să slăbești cu leuștean.

 

Pentru scăderea poftei de mâncare

Mestecă 4-5 frunze de leuștean cu o jumătate de oră înainte de masă. Deși, inițial, vei avea o ușoară senzație de foame după ce mesteci frunzele de leuștean, la 10 minute după administrarea lor apare o senzație mult mai pregnantă  – cea de scădere a apetitului. Frunzele de leuștean 'taie' foame, iar senzația durează foarte multe ore.

Pentru slăbit

Decoctul de leuștean topește miraculos kilogramele. Cum prepari acest decoct din leuștean: amestecă 2 lingurițe de frunze de leuștean cu o linguriță de ceai verde sau ceai de mentă, în 300 ml de apă, și lasă la fiert, pe foc mic, timp de 15 minute. Bea decoctul călduț, în fiecare seară, timp de cel puțin 21 de zile pe lună și vei observa cum, fără să faci mari eforturi, kilogramele tale se vor topi.

 

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport