Slăbește rapid și fără efort!

Orice femeie ar putea scrie cel puțin o carte despre curele de slăbire – cele mai multe dintre noi le-am încercat pe toate, de la celebra ciobră cu zeamă de varză, până la mai recentele Raw, Ducan și Ketogenică. Am trecut prin atât de multe cure, încercări, dezamăgiri, că numai când auzim despre slăbit, slăbire, diete, cure, regim și kilograme ne apucă frustrările. Sunt însă câteva trucuri care chiar te ajută. Slăbește rapid și fără efort! nu este numai un slogan – aceste trucuri chiar funcționează! Încearcă-le și tu!

Ajută-ți organismul

Când te apuci de o gură de slăbire, este bine să ajuți organismul cu suplimente nutritive. De exemplu, suplimentele cu coenzima Q10 ajută la reducerea stratului de grăsime. Studiile arată că cei care au ţinut o dietă săracă în grăsimi şi au luat coenzima Q10 şi-au dublat pierderea de greutate faţă de cei care au urmat doar regimul amintit. Și suplimentele cu crom îți sunt de folos – îți taie pofta de dulciuri. Cel mai bine ar fi să vorbești cu un specialist în nutriție, care să te învețe acele mici trucuri de folos în arderea kilogramelor.

Bea multă apă

Apa are un dublu rol – pe de o parte, organismul are nevoie de apă în plus pentru a elimina toxinele, pe de altă parte, când bei apă, diluezi sucurile gastrice care dau semnalul că îți este foame. Bea, deci, cât mai multă apă (plată și vei râde, chiar și cu lămîie, vorba reclamei).

Uită de cântar!

Dacă ai început o cură de slăbire, urcatul zilnic pe cântar nu te ajută prea mult – nu slăbești atât de repede pe cât ți-ai dori și vei fi tentată să te repezi în mâncare dacă oricum nu se văd rezultatele. Cel mai bine este să te cântărești o dată pe săptămână sau chiar la două săptămâni.

Ține un jurnal de dietă!

Este mult mai ușor să conștientizezi ce mănânci aiurea și nu mai cedezi tendației de a trișa. Trece în jurnal absolut tot – inclusiv gura de suc 'natural' pe care ai băut-o la prânz sau jumătatea de linguriță de zahăr scăpată în cafeaua de dimineață

Fă un concurs de slăbit

Oricum vorbești cu toate prietenele doar despre asta. Începeți cu toate cura de slăbire – fiecare cu metoda ei (sănătoasă) și întâlniți-vă, o dată pe săptămână pentru a monitoriza rezultatele. Eventual, stabiliți un mare premiu, pentru care contribuiți toate cu bani, iar la finalul competiției ai putea fi tu câștigătoarea.

Scara foamei

Scara foamei înseamnă să noteazi mental (sau chiar pe hârtie, în jurnalul tău de dietă) pe o scară de la 1 la 5, cât de foame îți e – ideea e să nu mănânci când simți foame de nivelul 1, dar să nu aștepți până ajungi la 5, pentru că atunci vei mânca mai mult decât ar avea organsimul nevoie. Regula spune că abia după 20 de minute de când am mâncat simțim că ne-am săturat, pentru că atunci organismul începe să-și ia energia din hrană, în urma procesului de digestie.

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport