Sobele pe lemne de la Pefoc: Designul clasic întâlnește inovația tehnologică

Pe parcursul anilor, soba pe lemne a reușit să devină de la soluția rustică de încălzire și preparare a mâncării, întâlnită în toate casele țărănești, la o veritabilă minune tehnologică, grație inovațiilor constante ale specialiștilor din domeniul termicelor neconvenționale.

Tocmai de aceea, experții sibieni de la PEFOC, recomandați și de cele peste două decenii de activitate pe piața de profil din România, ne arată că soba de astăzi, reușește să suplinească cu succes chiar și modelele mai pretențioase de șemineu sau termosemineu pe pe lemne, mai ales că materialele folosite la confecționare au evoluat deopotrivă.

Acestea nu mai sunt construite doar din tradiționala fontă, de altfel, un material renumit pentru proprietatea sa de a emana căldură la foarte scurt timp după aprinderea focului. În acest articol vom discuta despre un nou tip de material și avantajele semnificative ale sobelor moderne, confecționate din oțel căptușit cu șamotă.

Dar înainte de a continua articolul nostru, trebuie să afli că în oferta meșterilor sibieni, prețurile au intrat la apă cu oferte speciale și promoții la mai toate produsele premium de încălzire alternativă din stocul propriu, fiind disponibile pentru toate gusturile și buzunarele pe întreaga durată a anului.

Comanda se face online pe site-ul www.pefoc.ro iar produsul ajunge la tine gratuit, la comenzile peste 1300 lei, în maximum 48 de ore de la confirmarea achiziției. Iar dacă ai nevoie de meseriași, tot aici găsești soluția! Meșteri cu experiență în proiecte livrate cu succes, miilor de clienți fericiți din întreaga țară, te vor sprijini cu servicii profesionale de montaj, pentru a te putea bucura de noul tău dispozitiv termic în deplină siguranță și confort

Revenind la subiectul nostru principal, cele mai bune sobe pe lemne sunt învelite cu șamotă – un material consumabil inovativ cu o capacitate superioară de termoizolare, care ar putea să lase fără loc de muncă, orice coșar autorizat. Acest tip de material, influențează pozitiv procesul de ardere și implicit, creșterea semnificativă al randamentului oferit de sobă.

În plus, grație temperaturii foarte mari din camera destinată arderii, șansele rămânerii de resturi de cenușă depuse la interior, scad considerabil iar sticla rămâne mereu curată, operațiunea de curățare a sobei devenind și ea mult mai facilă. În plus, spre deosebire de modelele de sobe ieftine, variantele căptușite cu șamotă au un aspect mai plăcut, cu mențiunea că, fiind un material consumabil, șamota necesită înlocuire după aproximativ 5 ani de utilizare constantă.

Capacitatea sobelor de tip șemineu este determinată în mod direct de dimensiunile spațiului care urmează să fie încălzit. Modelele prevăzute cu înveliș de șamotă au avantajul că se curăță rapid și întrețin mult mai ușor arderea, și generează o căldură mai mare și pe o perioadă îndelungată de timp comparativ cu șemineele din fontă.

Căldura naturală emanată de arderea lemnelor este incomparabilă, de aceea îți propunem să te gândești serios înainte de a lua o decizie în privința soluției alternative de încălzire a casei tale. Acum îți poți amenaja locuința astfel încât să te poți bucura de confortul la care ai visat dintotdeauna, dar și de un element de decor deosebit, de calitate înaltă și cu durată mare de viață.

Pefoc îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă, dar și șeminee pentru exterior, ideale pentru terasele restaurantelor, cafenelelor sau pentru prelungirea serilor încă reci de primăvară, la căldura și flăcările care animă atmosfera din grădina casei tale sau chiar și din balconul apartamentului de la bloc!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial