Soldățelul de plumb – ediția nr. 18 din colecția Primele mele povești

Colecția minunată Primele mele povești' include acum și Soldățelul de plumb'. Ediția numărul 18 din cele 40 de ediții totale poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Este una dintre cele mai îndrăgite povești din toate timpurile. Emoționantă și încărcată de lecții pentru cei mici, dar și cei mari, Soldățelul de plumb este o carte minunată, pe care trebuie neapărat să o ai în bibliotecă.

Soldățelul de plumb – Primele mele povești

Cele 40 de ediții care apar odată la două săptămâni include o serie de povești și de fabule nemuritoare, cu ilustrații minunate! Trăiește și acum, împreună cu cei mici, magia colecției Primele mele povești. Toate cărțile sunt făcute din materiale de cea mai înaltă calitate, cu o copertă dură, așa că le poți utiliza fără griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Soldățelul de plumb este ediția cu numărul 18 și costă 17,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. O poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Drăgălașul soldățel de plumb cu un singur picior se îndrăgostește de grațioasa balerină de hârtie, care face piruete în tutu-ul ei. Numai că un monstru dintr-o cutie e gelos pe dragostea dintre ei și aruncă asupra lor un blestem…

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția Primele mele povești' pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Precomandă edițiile din luna AUGUST pentru colecția – Primele mele povești! 

Acest pachet costă 89,95 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse

Produsele incluse in pachet:

Soldățelul de plumb – Ediția nr. 18 (Primele mele povești) – 17,99 RON (TVA inclus)

Spărgătorul de nuci – Ediția nr. 19 (Primele mele povești) – 17,99 RON (TVA inclus)

Peștișorul de aur – Ediția nr. 20 (Primele mele povești) – 17,99 RON (TVA inclus)

Fluierașul din Hamelin – Ediția nr. 21 (Primele mele povești) – 17,99 RON (TVA inclus)

Giovannino cel fără frică – Ediția nr. 22 (Primele mele povești) – 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 31 august 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial