Soluția minune care poate calma crizele de furie ale copiilor

Cu toții știm că nu este deloc ușor să fii părinte de copil mic.

Odată ce ajung să fie agitați și nervoși, este foarte greu să îi mai calmezi și să te mai înțelegi cu ei.

Mai mulți părinți vorbesc despre o soluție minune care ar putea calma spontan crizele copiilor și care a fost denumită în mai multe feluri: 'sticla senzorială', 'sticla calmantă', 'sticla tăcerii', 'borcanul de pauză'.

Oricum au numit-o cei mai inventivi dintre părinți, este vorba despre același lucru: o sticlă în care pun lipici cu sclipici (glitter glue), apă și apoi se adaugă din nou sclipici, de altă culoare.

În momentul în care este agitată sticla, efectul este unul incredibil, spun mulți dintre părinți, care susțin că la ei funcționează acest truc și copiii se calmează imediat.

Mai mult, sunt părinți care susțin că în momentul în care au pus copilul la colț, pentru a se liniști, folosesc sticla pe post de cronometru și îi spun micuțului că se poate ridica de acolo în momentul în care sclipiciul din sticlă se depune.

Aceste sticle minune sunt foarte ușor de făcut și pot fi decorate după imaginația fiecărui părinte.

Iată cum se face:

Ai nevoie de o sticlă de plastic, lipici cu sclipci sau glitter glue-  pe care îl găsești în magazinele de papetărie sau în mgazinele online-,  apă caldă și încă puțin sclipici. Tot ce trebuie să faci este să torni lipiciul cu sclipici în sticlă, apa caldă și apoi să mai adaugi niște sclipici.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri