Soluția sigură pentru desfundarea nasului la bebeluși

Nasul înfundat al micuțului creează momente de panică pentru părinți, mai ales când copilul este foarte mic. În astfel de situații, părintele nu știe cum să acționeze, pentru că simptomul poate fi provocat de diferite cauze. Pe lângă răceală sau gripă, alergiile, infecțiile și inflamațiile sinusurilor pot fi cauze ale nasului înfundat.

Congestia nazală (denumirea în termeni medicali a simptomului de nas înfundat) a bebelușului poate fi diminuată cu ajutorul apei de de mare izotonice. De-a lungul timpului, s-a dovedit că apa de mare are multe beneficii pentru organism, printre care descongestionarea și curățarea delicată a căilor nazale și respiratorii. Pentru a menține sănătatea sistemului respirator, specialiștii recomandă o igienă regulată, efectuată corect. Acest lucru este indicat chiar și pentru cei mici.

De exemplu, apa de mare este folosită cu succes în soluțiile saline pentru curățarea, descongestionarea și hidratarea căilor nazale ale bebelușilor. După ce nasul celui mic este curățat cu apă sărată, mucusul uscat și eventualele cheaguri de sânge din cavitatea nazală sunt îndepărtate, fluidul din țesuturile inflamate este eliminat, sinusurile se deschid, iar astfel mucoasa fiind hidratată se permite o respirație mai ușoară.

De asemenea, apa de mare protejează împotriva infecțiilor bacteriene, una dintre cauzele congestiei nazale a copilului. Printre cele mai frecvente cauze ale nasului înfundat se numără:

  • rinita, sinuzita sau febra fânului; 
  • uscăciunea mucoasei nazale;
  • alergiile – copiii pot fi alergici la substanțele inofensive precum polenul și părul animalelor;
  • anomalii de structură precum deformări ale nasului sau septului și prezența polipilor.

O îngrijire regulată a nasului și a sistemului respirator îl poate ajuta pe cel mic să respire fără probleme. Cu Assista Aquamare spray nazal izotonic, soluția naturală pe bază de apă de mare izotonică recoltată din adâncurile Oceanului Atlantic destinată hidratării și menținerii igienei zilnice a nasului, bebelușul va reuși să respire mai ușor. Aceasta se poate administra începând cu vârsta de 6 luni și se poate achiziționa din farmaciile Catena sau online din springfarma.com.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial