Somn neîntrerupt pentru micuțul tău cu scutecele Pampers Active Baby

Orice mămică dorește să îi asigure celui mic un somn de noapte odihnitor. Pentru că știe  că senzația de umezeală deranjează și tulbură somnul de noapte al copilașului tău, Pampers a creat Pampers Active Baby, cu strat absorbant pentru nopți liniștite, care îi oferă bebelușului până la 12 ore de protecție.

Cu un strat protector mai lung, Pampers Active Baby păstrează uscată pielea micuțului tău, pentru ca el să nu se trezească pe perioada nopții.

 

Somnul neîntrerupt este foarte important pentru cel mic. Și asta, nu doar pentru că se trezește odihnit și pregătit pentru o nouă zi plină de descoperiri și învățăminte, dar și pentru că un somn adecvat este esențial pentru buna dezvoltare a bebelușul tău. În timpul somnului, creierul micuțului procesează tot ce învață în timpul zilei, anumite părți din creierașul lui fiind mai active în timpul somnului, pentru că doar atunci se creează conexiuni noi.

Pe lângă stratul protector mai lung, ce nu permite umezelii să intre în contact cu pielea micuțului tău, pentru ca el să nu se trezească în timpul nopții, Pampers vine nou și cu:

  • material moale ca bumbacul, ce permite pielii să respire;
  • o loțiune unică pe bază de aloe vera, care protejează pielea sensibilă a micuților;
  • potrivire anatomică, menținând neschimbată forma scutecului, indiferent cât de mult se mișcă cel mic pe perioada somnului;
  • manșete barieră, ce păstrează lichidul în interiorul scutecului, indiferent de poziția bebelușului tău.

 

Pack shot_servetele umede Pampers Baby FreshPentru ca puiul tău să aibă parte de un somn de noapte odihnitor, pe lângă scutecul Pampers Active Baby cu putere maximă de absorbție, Pampers vine în plus și cu alte câteva sfaturi:

1. Oferă-i șansa bebelușului tău să se liniștească singur și să adoarmă fără ajutorul tău. Una dintre metodele pe care le poți încerca este să ieși din camera lui și apoi să te întorci, pentru a-l asigura că îi ești alături și apoi să repeți acțiunea. Nu te grăbi să mergi la el de fiecare dată când plânge – lasă-l să învețe cum să adoarmă singur.

2. Începe prin a-i crea o rutină zilnică bine structurată și pe timpul nopții, sau atunci când doarme, încearcă să-l așezi în poziția în care se simte cel mai confortabil.

3. Asigură-te că locul în care doarme este potrivit. Astfel, afli dacă micuțul tău s-a trezit pentru că îi este foame, îi este prea cald sau prea frig, dacă are nevoie să-i schimbi scutecelul sau pentru că nu este destulă liniște sau nu este suficient de întuneric în camera lui.

4. Ascunde, pe cât posibil, lumina dimineții și limitează-te să interacționezi cu el la un nivel cât mai calm, evitând zgomotele, sugerandu-i astfel că nu este tocmai momentul să se trezească.

5. Încearcă să îl culci într-un săculeț de dormit care îi va ține cald pe perioada mai friguroasă a anului și într-un scutec care să-i permită să se miște în voie, pentru a-l ajuta să doarmă mai bine.

6. Mărește-i cantitatea de hrană dacă ți se pare că foamea este motivul pentru care se trezește des.

7. Dacă creșterea dințișorilor îl supără, dă-i să roadă' o jucărie special creată pentru aceasta problema, îi va amorți durerea și se va putea apoi odihni.

Nu uita că scutecul utilizat pe perioada nopții trebuie să fie unul cu putere maximă de absorbție, deoarece cantitatea de lichid eliminată în acest interval este cu 50% mai mare comparativ cu perioada zilei.  Datorită stratului protector mult mai lung, Pampers Active Baby menține pielea bebelușului uscată chiar și în partea din spate, pe o durată de până la 12 ore. În plus, acest scutec poate să absoarbă de 30 de ori greautatea lui în apă, reținând lichidul chiar și sub influența unei presiuni.

Folosește și tu pentru micuțul tău Pampers Active Baby cu strat absorbant pentru nopți liniștite, pentru a-i oferi un somn cu adevărat odihnitor!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri