Sore a făcut marele anunț: ”Voi fi mămică”

Îndrăgita cântăreață Sore Mihalache este în al nouălea cer.

Artista  le-a dat vestea cea mare fanilor, care au rămas de-a dreptul uimiți: va deveni mămică.

Sore și-a lansat astăzi o nouă piesă și cu această ocazie a făcut și marele anunț, pe pagina ei de Facebook, unde postarea a primit mii de like-uri și sute de share-uri.

Se pare că este deja în luna a patra de sarcină și va deveni mamă pentru prima dată, la vârsta de 26 de ani.

'Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea și îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie…voi fi mămică!

Piesa și clipul de mai jos reflectă exact ceea ce trăiesc acum și mă bucur să transmit asta, inedit, muzical. Când vremea e rea eu iubesc', a scris Sore pe pagina ei ei de Facebook unde și-a lansat și noua piesă.

Sore Mihalache are o relație de aproximativ un an de zile cu tânărul avocat Mircea Julean.

La începutul acestei luni, artista  a făcut câteva declarații ce lăsau să se înțeleagă că are planuri mari și că își dorește un copil cât mai curând. Se pare că deja se bucura de minunea din pântece, însă a considerat că este prea devreme să dea vestea cea mare. Ea și iubitul ei deja plănuiau să-și găsească o locuință pentru familia lor care se va mări în curând.

'De exemplu, pe viitor, când o să am un copil, nu o să am ca­meră pentru el, acesta e unul din motive. Prefer ca mutarea să se producă înainte să vină un copil, să nu mă prindă ne­bunia mutării însărcinată', a declarat Sore, pentru Viva.

Întrebată dacă își dorește să devină mamă în curând, Sore a declarat:

'Când o fi. Dar cu programul pe care îl am… Chiar Răzvan Fodor îmi zicea „măi, mă-mică, dacă ești stresată să știi că nu o să se prindă ni­mic”. El a zis că trebuie să fii zen, să îți iei vacanțe. Mereu mi-o dă exemplu pe Irina, soția lui, care e cam de-o seamă cu mine și ei au deja copil de câțiva ani'.

Text: Alina Serea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii