Sore a mers pentru prima dată la mare cu fetița ei | FOTO

Sore se bucură din plin de primele luni alături de fetița ei. Artista a mers în acest weekend la mare, împreună cu bebelușa ei de trei luni.

Sore, ca multe alte mămici celebre de la noi, a reușit destul de repede să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii și postează tot mai des imagini cu ea pe rețelele de socializare.

sore1

Cântăreața a postat în acest weekend și imagini de la mare, iar într-una dintre ele, cu siguranță cea mai emoționantă, apare ținând-o în brațe pe micuța Erin.

În dreptul imaginii Sore a scris: 'Pentru totdeauna'.

sore

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, a născut prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. Micuța Erin a avut 3 kilograme și a primit nota 10 la naștere. Alături de tânăra mămică a fost și iubitul ei, avocatul Mircea Julean.

Citește și: Sore, despre primele zile alături de fetița ei: 'Mă trec zeci de sentimente noi' | FOTO

Sore a împărtășit bucuria de a deveni mamă și de a-și ține în brațe primul copil cu fanii de pe rețelele de socializare, cărora le-a și făcut cunoștință cu bebelușa.

'Nu mi-a spus nimeni că se va liniști și va adormi ușor dacă îmi lipsesc nașul de năsucul ei și respirăm împreună în același ritm. Pur și simplu, așa mi-a venit. Sau că dacă îi pun o anume piesă de la Michael Jackson, lumea i se oprește în loc și zâmbește. Sau la oră 7 dimineață când are chef de povești iar eu efectiv nu pot să îmi țin ochii deschiși, dacă ne luăm în brațe și îi răspund la gângurit din somn, va adormi și ea senin lângă mine', a scris proaspăta mămică la scurt timp după naștere.

Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii