Sore in prima vacanta alaturi de fiica sa Erin

Cum a fost pentru Sore in prima vacanta alaturi de fiica sa Erin, ne povesteste chiar ea, intr-o postare pe blogul personal.

Desi asa cum povesteste, Sore nu a plecat cu asteptari prea mari in vacanta, gandind ca notiunea de „vacanta” se aplica doar in cazul calatoriilor fara bebe, aceasta a fost surprinsa de Erin inca din aeroport.

Cum a fost Sore in prima vacanta alaturi de fiica sa Erin

„Erin m-a luat prin surprindere, in sensul ca era usor somnoroasa si agitatia din aeroport au adus-o in punctul de a face scandal, oriunde, la orice pas. Eu incercam sa imi pastrez calmul, vorba aceea – copilul simte. Evident ca imi sarea inima din piept cu viteza, deja ma gandeam ca a fost o idee proasta, puteam sa avem vacanta si la noi in balcon.

 

Insa vacanta a fost una frumoasa si prima intalnire a lui Erin cu marea a fost un real succes, dupa cum povesteste Sore.

Imi vor ramane pentru totdeauna in amintire plimbarile noastre pe nisip, castelele construite si zgomotele de mirare ale lui Erin de fiecare data cand ridicam galetusa din nisip, rasul zglobiu cand se balacea, cum a invatat ea sa spuna nani' si mie mi-au dat lacrimile…”

Sore povesteste ca se bucura ca ea si George au luat decizia de a pleca in vacanta alturi de mai multi prieteni care au la randul lor copii pentru ca in timp ce cei mici s-au jucat, parintii au avut cateva clipe de ragaz si relaxare.

In finalul postarii de pe blog, Sore are si un mesaj pentru toate mamicile: „Pentru toate mamele din lume, ne subestimam cateodata. We rock!”

Sursa: soreonline.com
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie