Sore a povestit, pas cu pas, cum a decurs nasterea fetitei sale

Sore a devenit pentru prima data mama, la sfarsitul lunii martie si se declara cea mai fericita femeie din lume de fiecare data cand are ocazia. Artista a povestit cum a decurs nasterea, cum au cuprins-o emotiile si cat de tare s-a bucurat cand si-a vazut pentru prima data fetita.

Sore a povestit ca inca de la ora 3 dimineata nu a mai putut pune geana pe geana, desi urma sa ajunga la spital si sa nasca abia dupa ora 9.

'Ora 3 dimineata, 25 martie. Nu am dormit deloc, m-am framantat, m-am intrebat oare cum o sa fie, mi-am imaginat momentul intalnirii noastre. Am consultat ceasul si am realizat ca in fix 6 ore urma sa intru in sala de operatii.  Au urmat 3 ore in care m-am machiat, m-am coafat, m-am parfumat si mi-am imaginat ca ii va placea mult de mine in momentul in care ne vom cunoaste (evident, era doar pentru comfortul meu psihic)', a scris Sore pe blogul personal.

Artista a povestit ca personalul medical de la clinica privata la care a nascut a fost foarte dragut cu ea, dar chiar si asa emotiile au coplesit-o.

'Pana la ora 9, tot personalul medical m-a facut sa rad, m-au imbarbatat (mi-era teama, recunosc) desi in secunda in care am intrat in sala de operatii, n-am mai auzit nimic. Eram atat de concentrata sa fie totul bine, emotiile clocoteau in mine pentru ca din minut in minut urma sa o cunosc, incat in momentul in care asistenta m-a intrebat ce grupa de sange am, m-am blocat', a mai marturisit Sore.

Proaspata mamica a fost cea mai fericita in momentul in care si-a vazut pentru prima data fetita si acela a fost momentul in care a realizat ce inseamna sa fii mama si si-a dat seama ca o va iubi pe micuta din fata ei toata viata.

'Urmatoarele momente s-au desfasurat atat de repede incat nu reuseam sa aud nimic altceva decat inima cum imi batea, cum galopa, mai bine zis. Si dintr-o data, am auzit-o. S-au risipit toate starile de panica si m-am linistit pentru ca am auzit-o si am vazut-o. Un ghemotoc cu parul brunet care plangea din toate incheieturile. Buzele groase, degetelele lungi, nasucul fin.. Le-am vazut pe toate intr-o secunda. Ce am simtit atunci? Nu gasesc cuvinte terestre ca sa exprim.. Am plans de fericire, nu am fost capabila sa articulez vreun cuvant. Pur si simplu, am privit-o, i-am transmis toata dragostea mea si desi ii promisesem tacit multe inca din burtica, acum ca o cunosteam, am stiut ca sunt promisiuni pe viata! Si ca se vor indeplini!', a mai povestit Sore.

Sore, în vârstă de 26 de ani, a născut prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. Micuța a primit nota 10 la naștere. Alături de tânăra mămică a fost și iubitul ei, avocatul Mircea Julean.

Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii