Sore, despre primele zile alături de fetița ei: ”Mă trec zeci de sentimente noi” | FOTO

Sore a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu o săptămână. Fetița ei, pe nume Erin a avut 3 kilograme la naștere și a primit nota 10. Cântăreața mărturisește că încă nu conștientizează tot ce se întâmplă în jurul ei, i se pare că trăiește în continuare un vis.

Tânăra mămică a împărtășit pe blogul personal impresii despre primele zile alături de copila ei în vârstă de o săptămână. Ea dezvăluie faptul că a plâns de fericire și este pentru prima dată în viață când i se întâmplă asta.

Pe lângă sentimentele frumoase, pe care doar mamele le pot cunoaște, artista mărturisește că este și foarte ocupată. Ea a postat și o imagine cu fetița, ca orice mamă mândră de copilul ei.

'Incă nu m-am dezmeticit și am impresia că traiesc un vis. S-au făcut deja cinci zile de când adorm și mă trezesc cu gândul catre Erin, pe care o cunosc, o simt, o miros și strâng la pieptul meu cât de des se poate.

sore_copila

Mă trec zeci de sentimente noi, mă simt o mama leoaică, dorm noaptea cu un ochi deschis, o privesc de sute de ori pe timpul zilei si ma minunez ca EA e a mea. O făptură atât de gingașă, cuminte, cu un zâmbet ștrengar, buze groase și ochi migdalați. Mă simt cea mai norocoasa pentru ca m-a ales să îi fiu mamă și abia acum am înțeles ce înseamnă sa plangi de fericire, cu adevarat. Iubirea ce o simt acum in mine nu cunoaste limite.

Revin cu povestea zilei in care ne-am cunoscut, cat de curand… (acum fug la papa, nani etc)', a scris Sore, care este proaspătă mămică, pe blogul ei.

Sore, în vârstă de 26 de ani, a născut prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. Micuța a primit nota 10 la naștere. Alături de tânăra mămică a fost și iubitul ei, avocatul Mircea Julean.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii