Sore, scrisoare emotionanta pentru fetita ei: ”Si eu plang usor, la fel ca tine. Mi-e teama”

Sore este insarcinata in sase luni si asteapta cu mare nerabdare sa-si cunoasca fetita pe care o va boteza Erin. Și pentru ca este convinsa de faptul ca rolul de mama este pe cat de minunat, pe atat de dificil, artista si-a luat inima in dinti si si-a marturisit sentimentele si temerile intr-o scrisoare pentru fiica ei.

Scisoarea cantaretei pentru micuta pe care o poarta in pantece este una emotionanta, mai ales ca Sore este constienta ca nu va fi usor si nici nu are pretentia ca va fi o mama perfecta, desi, desigur, si-ar dori asta foarte mult.

'4 scuze pentru Erin' este titlul scrisorii in care Sore ii explica bebelusului ei ca nu este nici prea indemanatica, nici prea rabdatoare, ca nu va sti mereu sa-i raspunda la zecile si sutele de intrebari pe care i le va pune, si ca va face multe greseli, asa cum face orice mama din dorinta de a-i fi cat mai bine copilului.

Sore este convinsa ca in momentele in care ea nu va face fata, cel care o va ajuta va fi iubitul ei, tatal micutei Erin si o indeamna pe aceasta sa apeleze la el atunci cand este cazul.

'(…) daca ti se va strica vreo jucarie sa nu plangi cu lacrimi de crocodil pentru ca mami nu are ce sa ii faca. Va trebui sa fugi la tati, el este omul bun la toate din familia noastra, eu pot sa iti cant si sa iti dansez ca sa iti mai treaca supararea', a scris Sore .

Cantareata recunoaste ca este destul de mofturoasa si nu prea face fata cu bine oboselii. Din acest punct de vedere s-au putea sa aiba o surpriza, pentru ca, dupa ce va deveni mama, probabil lipsa somnului ar putea deveni o obisnuinta.

' Mama ta, cu mana pe inima iti spun, este mofturoasa (din cand in cand), sarcastica, ironica (alteori) dar si amuzanta daca doarme suficient. Sper sa dormim si sa mancam amandoua exact cat ne cere corpul ca sa fim prietene bune. Altfel, tot greul o sa cada pe tati. Si eu plang usor, la fel ca tine, asadar iti dai seama ce concert o sa fie la noi in casa?', a mai scris Sore.

Artista este convinsa ca nu va sti sa-i raspunda fetitei sale la toate 'de ce-urile', dar o indruma catre bunicul ei, care se va descurca mai bine la acest capitol.

'Sper sa nu ai interes in dinozauri, fizica cuantica, chimie, biologie avansata, functii matematice sau eu mai stiu, pentru ca mama ta s-a specializat pe arta si in general, m-a atras latura umana. Insa stai linistita, daca iesi cu inclinatii de savant, avem in familie un matematician, pe bunicu, care sunt convinsa ca abia asteapta sa simta si el ca rezoneaza cu cineva in familie pe latura aceasta'.

Si nu in ultimul rand, Sore este convinsa ca va gresi si recunoaste ca ii este teama. Totusi, este optimista si convinsa ca iubirea pentru fiica ei este cea mai importanta.

'Sincer, sper sa facem fata amandoua experientei ce ne asteapta, sa avem mult mai multe zile bune decat proaste si oricum ar fi, sa stii ca te iubesc tare mult, chiar si-atunci cand o sa gresesc. Sunt convinsa ca acum, dupa ce mi-ai citit scrisoarea, esti super incantata sa pornim la drum! Ciudat sau nu, si eu sunt, insa lasa-ma sa-ti marturisesc ceva super-giga secret: Mi-e teama!', a mai scris Sore pe blogul ei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii