Soţia perfectă din mintea bărbatului – 12 calităţi pe care să le aibă

Femeia ideală nu trebuie să aibă dimensiunile 90-60-90 şi nici să o fie o blondă cu forme bine definite.

Gospodina de odinioară s-a transformat în femeia de azi, o femeie puternică, cu succes şi carieră, independentă şi hotărâtă.

Soţia perfectă' nu are doar un singur rol, ci mai multe: trebuie să acorde timp atât carierei, cât şi copiilor, şi nu în ultimul rând soţului.

Iată ce calităţi are femeia perfectă' din mintea bărbatului:

 

Încrezătoare în propriile forţe

Bărbaţii găsesc sexy femeile încrezătoare, mulţumite de felul în care arată. Nimic nu îi atrage mai mult decât o femeie care emană siguranţă şi încredere în sine.

 

Atractivă

Există o mare diferenţă între a fi frumoasă şi a fi atractivă. Bărbatul preferă o femeie interesantă şi inteligentă în schimbul unei păpuşi Barbie.

 

O minte deschisă… în patsotia perfecta 2

Satisfacţia sexuală rămâne o prioritate pentru bărbaţi, dar cei mai mulţi nu se aşteaptă de la soţie să fie o profesionistă în pat, ci vor doar o minte deschisă.

 

Sinceră

Sinceritatea este calitatea căutată întotdeauna de bărbaţi la soţia ideală. Sinceritatea contribuie la o relaţie fericită şi de lungă durată.

 

Inteligentă

Femeile frumoase pierd teren în faţa celor inteligente. Bărbaţii secolului XXI sunt atraşi mai mult de inteligenţă şi aptitudinile femeilor, decât de aspectul lor fizic.

 

Respectabilă

Bărbaţii vor o femeie respectabilă din toate punctele de vedere. Totodată au nevoie de o femeie pentru care să se străduiască din greu să o câştige. Aşa sunt ei… cred cu tărie că lucrurile bune şi frumoase nu se obţin niciodată uşor.

 

Să îl iubească

Bărbaţii adoră să iubească şi să fie iubiţi. Chiar dacă suntem înclinate să credem că ei nu sunt capabili să iubească, află că sunt capabili şi chiar ştiu să iubească, doar că modul lor este diferit faţă de al nostru.
Să fie veselă, optimistă

Ce îl poate face mai fericit decât o femeie optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze, care îi oferă o conversaţie veselă la cină, fără certuri sau reproşuri.

 

Să îl răsfeţe

Bărbaţii sunt într-adevăr nişte copii raţionali. Deşi nu recunoaşte, fii sigură că îi place să îl mângâi, să îl săruţi, să îi masezi tâmplele şi să îţi plimbi mâinile prin părul lui.

 

Să nu fie geloasă

Femeile geloase sunt duşmanul de moarte al bărbaţilor. Mai bine strângi din dinţi decât să îl întrebi unde ai fost şi cu cine'. Evită să îţi manifeşti gelozia într-un mod vulgar.

 

Să ştie să îl asculte

Se spune că un bărbat este pe jumătate îndrăgostit de o femeie care îl ascultă'. Eşti o iubită ideală dacă ştii să îl asculţi, să analizezi situaţia, chiar dacă, de cele mai multe ori, nu eşti de acord cu tot ce spune el.

 

Să se înţeleagă cu mama lui

Este mai bine să fiţi prietene decât rivale. Este bine să ştii că modul în care gestionezi relaţia cu soacra poate prezice viitorul relaţiei tale cu băiatul ei.

Un studiu realiyat în Statele Unite arată că cele mai multe certuri în familii sunt, de fapt, cele dintre noră şi soacră. Reproşurile aduse soacrelor sunt controlul şi dragostea excesivă faţă de fiii lor.
Foto: shutterstock.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie