Sotul ma insala! Oare de ce?

„Este clar! Sotul meu ma insala – e ceva ce am facut eu… Acesta este primul gand care vine in mintea unei femei. Si trece la actiune.

Fie incepe sa il hartuiasca, sa ii reproseze, sa caute dovezi, fie, discret, incearca sa il recucereasca schimband cate ceva in aspectul sau comportamentul ei.

Prima data in viata mea cand am vazut o femeie pe care o insela sotul a fost cand aveam 19 ani.

Era o colega de birou. Nu era nici frumoasa, nici urata, era inteligenta, se ingrijea, gatea bine, era multu­mi­ta de casnicia ei.

Singurul lucru ne­gativ care mai razbatea cand povesteau „maritatele despre sotii lor era faptul ca sotul ei nu prea mai era interesat de sex, avea un job destul de solicitant, spunea ea.

Imi placea sa o urmaresc zi de zi cum isi schimba si asorta tinutele, avea mult bun-gust. Pana intr-o zi, cand a venit nemachiata, cu ochii rosii, cu hainele de cu o zi inainte. Am crezut ca este bolnava si am insistat sa imi spuna ce o doare. Si a izbucnit in plans – „Sotul meu ma insala. Divortam.

Roata se intoarce
Am auzit atat de multe po­vesti ale femeilor inselate de sotii lor, incat as putea face un serial cu foarte multe episoade, in care actiunea sa nu se repete nici macar o data. Povestile nu au niciodata acelasi tipar. Singurul lucru comun este ca femeia este luata prin surprindere.

Adica replica „nu ma asteptam. Cum ar fi sa te si astepti la asta? Parca nu iti mai vine sa te casatoresti, nu? Daca traiesti mereu cu gandul ca el ar putea face oricand
asta, mai bine nu mai intri in relatie, nu? Cand spui „da din toata inima, te astepti sa fie pentru toata viata.

Citeste continuarea in revista BABY – iulie-august.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista