Spărgătoarele de căsnicii

Angelina Jolie declara cândva că niciodată nu ar lua bărbatul altei femei, căci știe cât a suferit mama ei atunci când Jon Voight greșea patul. Dar probabil actrița crede și în zicala Niciodată să nu spui niciodată, căci a făcut fix ceea ce spunea că nu ar face de cel puțin 2 ori. Ea este cea mai celebră spărgătoare de căsnicii de la Hollywood, dar nici pe departe singura. Iată cine și-a băgat coada în relații (până atunci) fericite.

 

 

 

Shar Jackson/Kevin Federline/Britney Spears

Mai nimeni nu știa de Kevin Federline înainte ca Britney Spreas să-l sufle soției lui, Shar Jackson și să și-l facă iubit. Paradoxal, din toată povestea, cel mai bine a ieșit soția înșelată, căci în timp ce Britney se rădea în cap și-și petrecea zilele prin baruri și clinici de dezintoxicare, Shar și-a lansat propria linie de cosmetice – RelationLips, iar prima nuanță care a avut succes s-a numit chiar 'El m-a înșelat'.

vezi geleria foto (imagini Hepta)

[imagebrowser id=110]

 

Reese Witherspoon/Ryan Phillippe/Abbie Cornish

Reese Witherspoon și Ryan Phillippe păreau familia perfectă – îndrăgostiți, cu niște îngerași de copii. Dar Abbie Cornish a jucat cu Ryan în Stop Loss și apoi s-a cam jucat și cu el, cauzând ruptura dintre actor și Reese. Abbie nu a rămas cu Ryan, iar Reese și-a găsit din nou fericirea în brațele lui Jim Toth, cu care are deja și un copil.

 

Jennifer Aniston/Brad Pitt/Angelina Jolie

Cel mai celebru triunghi conjugal este format din înșelata Jennifer Aniston și domnul și doamna Smith (alias Brad și Angelina). Încă mai vorbim despre cea mai șocantă despărțire a Americii, deși Brad și Jen sunt divorțați din 2005 și între timp, el are 3 copii biologici cu Angelina.

 

Laura Dern/Billy Bob Thorton/Angelina Jolie

Angelina nu era la prima 'abatere' când l-a atras pe Brad în patul ei. Laura Dern era de un secol împreună cu Billy Bob Thornton  când a plecat la o filmare, s-a întors și și-a găsit iubitul gata însurat cu partenera din Pushing Tin, nimeni alta decât Angie. Deși au făcut schimb de jurăminte și de sânge, Angie și Billy Bob nu au rămas totuși împreună, căci el ar fi călcat strâmb. Ca să vezi!

 

Mary Louise Parker/Billy Crudup/Claire Danes

Mary-Louse Parker era însărcinată în luna a 7-a cu Billy Crudup, iubitul ei de mai bine de 8 ani la vremea respectivă, când Claire Danes și-a exersat farmecele pe viitorul tătic, după ce au jucat împreună în Stage Beauty (2004). Crudup și Mary-Louise Parker s-au despărțit. Ea și-a crescut singură copilul, iar el a rămas singur după ce Claire l-a părăsit pentru actualul ei soț, Hugh Dancy.

 

 

 

Dita Von Teese/Marilyn Manson/Evan Rachel Wood

Dita Von Teese părea soția perfectă pentru Marilyn Manson, dar el a preferat-o totuși pe adolescenta (pe atunci) Evan Rachel Wood.  După ce a rupt mariajul dintre Dita și Manson, Rachel a rezistat on and off cam 4 ani în relația cu rockerul, până când s-a reorientat către o iubire mai puțin tumultuoasă, cu adorabilul Jamie Bell.

 

Sophia Bush/Chad Michael Murray/Paris Hilton

Sophia Bush se declara fericită și îndrăgostită de soțul ei, Chad Michael Murray, când Paris Hilton s-a gândit să le testeze căsnicia. Paris a avut o scurtă relație cu Chad, Sophia l-a părăsit, dar tot el a fost cel care s-a comportat ca un soț gelos (după divorț) când Sophia a filmat scene fierbinți cu alți colegi actori.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie