Spitalul de copii Marie Curie, renovat in urma unei investitii de 1,2 milioane euro

Fundatia Scheherazade anunta finalizarea cu succes a lucrarilor de renovare pentru Spitalul Clinic de Urgenta Marie Curie.

Proiectul a fost lansat in 2007, iar de atunci si pana in prezent a reusit sa stranga, prin diferite campanii, suma de 1,2 milioane de euro, suma necesara renovarii celor 6 etaje ale spitalului (etajele 2-7).

Spitalul Marie Curie este cel mai mare spital pentru copii din Romania, cu o structura de aproximativ 10.000 m.p., in acest spital sunt ingrijiti anual un numar de 166,171 copii din intreaga tara in 2010.

Misiunea Fundatiei Scheherazade este sa vina in ajutorul copiilor, indiferent de mediul social din care provin, religie sau rasa, prin construirea de parteneriate durabile cu Guvernul, sectorul de business si societatea civila.

Fundatia Scheherazade intentioneaza sa imbunatateasca conditiile de mediu sanitar, sa promoveze activitati ce pot salva vieti si sa sponsorizeze activitati ce vin in sprijinul protectiei copilului.

Convingerea Fundatiei este aceea ca succesul adevarat vine in momentul in care se impartasesc idei, aspiratii si convingeri.

Cea mai buna dovada in acest sens este spitalul Marie Curie, proiect care la numai trei ani de la lansare se dovedeste a fi un real succes pentru intreaga comunitate din Romania.

Fundatia Scheherazade multumeste tuturor sponsorilor si partenerilor care de-a lungul timpului s-au implicat in stangerea de fonduri, printre care: Enel Cuore Onlus, Fundatia Vodafone Romania, Fundatia Copii Sanatosi, Philips, Prefectura Municipiului Bucuresti, Colgate, Wolf Theiss, Carrefour, Autoitalia Group.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri