Sport Blender – pentru mese sănătoase și în deplasare

Nu mai poți invoca lipsa de timp – în doar câteva clipe îți poți prepara o gustare delicioasă și sănătoasă, pe care sa o iei cu tine în drum spre sală sau birou, chiar în recipientul în care ai preparat-o.

Sport Blender, recent lansat de Electrolux pe piata din Romania, are un recipient detasabil care iti permite sa iei smoothie-ul cu tine, de indata ce l-ai preparat, fara a folosi alte recipiente. Cu o putere de 300 de wati, Sport Blender are capacitatea de a toca gheata, fructe, legume, seminte sau orice vei dori sa adaugi intr-un smoothie delicios.

 

Smoothie-uri sanatoase pentru intreaga familie

 

Vei putea rasfata orice membru al familiei cu un smoothie sanatos, deoarece recipientul detasabil al Sport Blender poate fi luat oriunde si oricand, indiferent de programul zilei. Dupa antrenamentul de baschet, la birou, pe plaja, in parc cu bicicleta sau intre intalniri de afaceri, orice moment poate fi potrivit pentru un boost de energie si vitamine, atat de la indemana cu Sport Blender.

 

Tot ce iti ramane de facut este sa iti folosesti imaginatia si sa alegi ingredientele pentru un smoothie savuros. De la fructe de proaspete sau congelate, la legume, verdeturi, seminte, sau chiar si gheata, toate pot face parte din reteta ta preferata.

 

Ergonomic si usor de transportat

 

Cu un design ergonomic, modern si conceput astfel incat sa poata fi transportat oriunde, recipientul blenderului este realizat din plastic Tritan, unul dintre cele mai rezistente materiale folosite pentru blendere. Acesta este usor de curatat, nu retine mirosul alimentelor si este foarte sigur atat pentru tine, cat si pentru cei mici.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri