Spune-mi ce vedeta ii place si iti spun ce fel de iubit este!

Pentru barbati, sexul incepe in mintea lor, abia apoi ajunge undeva in pantaloni si se lasa cu multa miscare. Si in mintea lor se petrece mai mult decat crezi…. pentru ca o simpla admiratie pentru o femeie celebra se poate transforma intr-o fantezie care are multe de spus despre cum sunt barbatii intr-o relatie.

Fantezia vedetei feminine transpusa in cuplu

Oricand si oriunde, fanteziile fie ele sexuale sau nu, au o semnificatie profunda. Personal, nu am cunoscut pana acum vreun barbat care sa nu fi avut vreo fantezie cu o vedeta mediatizata. Vedeta care, bineinteles, are un corp si o cariera de invidiat. De cate ori nu ti-ai vazut iubitul cum i se scurg ochii pe ecranul computerului dupa o vedeta?

Tipul de femeie celebra care il atrage spune multe despre cum este el ca barbat. Asadar…

Daca este atras de un model de pe catwalk

Inseamna ca este fan al ambalajului bine impachetat. Daca iti spune ce sani frumosi are Miranda Kerr sau ce picioare are Heidi Klum, deja devine misogin. Din moment ce este atras de frumusete, modificata in photoshop sau nu, este clar ca asta cauta si in relatia cu tine. Il vei pune serios pe fuga daca devii neglijenta cu aspectul tau sau daca nu pastrezi curatenia. Este posibil sa fie si putin narcisist asa ca vrea sa il sustii si sa il lauzi constant.
 

 

Citeste mai multe pe Unica.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii