A starnit valuri de furie pe internet dupa ce i-a oferit fiului ei o lectie de viata

Intr-o postare pe contul personal de Facebook, o mamica a povestit despre lectia de viata pe care i-a oferit-o fiului ei si a starnit valuri de furie.

Nikkole Paulun, mamica a doi copii, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care spune ca isi invata fiul sa gateasca si sa faca treburi casnice, pentru ca acestea nu sunt doar pentru femei.

Postarea a fost insotita de o serie de imagini in care fiul eu Lyle, in varsta de 6 ani baga hainute la spalat, spala vasele si gatea.

Desi Nikkole a primit o multime de aprecieri pentru incercarea de a desitruge acest stereotip privind treburile casnice, a primit si foarte multe critici si a fost acuzata ca isi trateaza copilul ca pe un sclav.

„Imi invat copilul sa gateasca si sa faca treburi casnice. De ce? Pentru ca treburile casnice nu sunt doar pentru femei. Pentru ca intr-o zi va fi un barbat singur, care va locui singur si care va sti cum sa isi spele hainele si nu va fi nevoit sa manance in oras in fiecare seara. Pentru ca intr-o zi poate va vrea sa impresioneze pe cineva cu o masa gatita de propriile sale maini. Pentru ca intr-o zi cand va avea copii si o sotie, va trebui sa isi faca partea de treaba in casa.

Pentru ca fac parte dintr-o generatie in care oamenii se plang ca la scoala nu am fost invatat sa gatim, sa spalam rufele, sa legam o cravata sau cum sa platim taxele. Pentru ca sa imi invat copilul cum sa faca toate aceste lucruri si sa fie un mebru productiv al societatii tine de MINE.

Pentru ca este in regula sa lasam copiii sa fie copii dar sa ii invatam in acelasi timp si lectiile importante de viata. Fiul meu nu va fi niciodata „prea barbat” sa gateasca sau sa faca treburi gospodaresti. Va fi genul de barbat care intra in care dupa ce a lucrat la masina si va verifica daca firptura este gata. Un barbat care va fi in stare sa isi sorteze rufele dar si sa tunda gazonul.

Tineti minte parinti, un barbat care crede ca nu trebuie sa gateasca sau sa faca treburi casnice, este de fapt un copil care nu a fost niciodata invatat ca aceste lucruri sunt firesti”

Au fost oameni care au criticat-o dur si au acuzat-o ca isi trateaza fiul ca pe un sclav. „Nu faci copii ca sa ii transformi in sclavii tai! Sau sa faca treburile casnice pe care nu vrei tu sa le faci. Sunt de acord ca trebuie sa ii invatam pe copii sa fie responsabili insa totul are o limita”  a comentat cineva.

Au fost insa si o multime de oameni care au sustinut-o si chiar au postat si el la randul lor imagini cu copiii lor facand treburi casnice.

Sursa: boredpanda.com
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie