Stil de parenting ce naste controverse: fara reguli, fara vaccinuri, fara pantofi

Indiferent ce stil de parenting adopti pentru copilul tau, in mod cert se vor gasi o groaza de parinti care sa te contrazica si sa iti spuna ca nu faci o treaba prea buna.

Aceasta familie insa, aude astfel de critici in mod constant, de la oricine, inclusiv de la persoane necunoscute. Vezi mai jos cum isi cresc cei doi copii, incat au ajuns sa creeze o reala controversa in jurul lor.

Copilarie fara reguli, fara medicamente, fara vaccinuri

Adelle Allan, mama a doi copii de 5, respectiv 1 an, a decis sa isi creasca copiii intr-un stil neobisnuit.
Inca de dinainte ca primul copil sa vina pe lume, mama a hotarat ca nu vrea nicio interventie de tip medical.

Astfel, Adelle a ales ca in urma nasterii naturale a primului copil, sa nu fie taiat cordonul ombilical al copilului, ci sa il lase sa cada natural. Acest proces a durat 6 zile.
„Am primit niste mesaje foarte interesante, precum <> ”

Totodata, femeia a decis sa nu isi vaccineze copiii sau sa le administreze medicamente la nevoie.
„Nu vad de ce e necesar sa le injectez substante straine in corp.”

Inca alapteaza baietelul de 5 ani si ii lasa frecvent sa mearga desculti prin cartier

Mai mult, mama a explicat ca daca vreodata unul dintre cei doi copii se va imbolnavi de ceva grav, fie el si cancer, va alege tot o metoda naturala pentru a isi trata copilul, in detrimentul medicamentelor. Adelle sustine ca alaptarea poate inclusiv sa vindece infectii precum conjunctivita.

Cei doi copii ai familiei sunt inca alaptati, atat fetita de 1 an, cat si baiatul de 5 ani. In plus, nu de putine ori, persoanele straine i-au putut vedea pe copii prin cartier mergand desculti.
Acestea au fost si ocaziile in care multi oameni le-au facut observatie celor doi parinti pentru stilul de parenting ales.

„Este un mod excelent ca piciorusele ei sa se simta cu adevarat bine, sa simta pamantul sub picioare”, explica tatal.

Cei doi frati nu vor merge la scoala, cel mare fiind in sistem de homeschooling. Parintii nu incearca sa le impuna vreo regula. De la ora de culcare pana la jucariile cu care cei mici sa se joace, toate aceste aspecte sunt decizii pe care cei mici le iau.

Acelasi lucru este valabil si in cazul alaptarii. Mama a hotarat ca isi va alapta cei doi copii pana cand acestia vor decide ca nu mai vor.

Sursa articol si imagine: shareably.co


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau