Strumpfii (film)

Povestea Strumpfilor – creata de Peyo – a debutat in 1958 odata cu crearea unor carti de benzi desenate, care au fost ulterior transpuse atat pe marele cat si pe micul ecran.

Strumfii (film)Strumpfii intreprind prima lor calatorie in 3D odata cu productia Columbia Pictures/Sony Pictures Animation, comedia hibrida live-action/animation, The Smurfs, cand vrajitorul Gargamel ii alunga pe Strumpfi din satul lor natal, printr-un portal magic, aruncandu-i in lumea noastra, chiar in mijlocul Central Park din New York.

Blocati in Marele Mar, Strumpfii trebuie acum sa-si gaseasca drumul inapoi catre satul lor natal, inainte ca Gargamel sa le dea de urma. Regia filmului ii apartine lui Raja Gosnell. Jordan Kerner este producatorul. Scenariul este semnat de J. David Stem & David N. Weiss si Jay Scherick & David Ronn dupa o poveste de J. David Stem & David N. Weiss, bazata pe personajele din opera lui Peyo.

Strumfii (film)De-a lungul anilor, micile creaturi albastre au trecut dincolo de paginile cartilor sau de marile si micile ecrane. Ele au inspirat numeroase discuri si CD-uri care s-au vandut in milioane de exemplare, intregi colectii de figurine si jucarii si numeroase alte produse. In total, peste 3.000 de produse derivate au fost create pe baza Strumpfilor, iar firme si companii renumite si-au transmis mesajele publicitare cu ajutorul strumpfilor. O multitudine de proiecte noi au aparut in timp, facand ca succesul Strumpfilor sa se extinda la nivelul intregii planete!

Strumfii (film)Sambata, 25 iunie 2011, cand celebram ziua de nastere a creatorului Strumpfilor, Peyo (care s-a nascut pe 25 iunie 1928), Columbia Pictures si Sony Pictures Animation vor organiza evenimente aniversare in toata lumea, care vor fi incluse in Ziua Internationala a Strumpfilor, o sarbatoare internationala care precede lansarea in cinematografe a noului film despre calatoria Strumpfilor, a anuntat Marc Weinstock, presedintele de marketing international al Sony Pictures. The Smurfs, filmul realizat de Columbia Pictures si Sony Pictures Animation va fi lansat in cinematografe in Romania la data de 26 august 2011.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati