Studiu: Parintii care au acest numar de copii sunt cei mai stresati

Viata de parinte nu e usoara, nici daca esti parinte o singura data. Se pare insa ca unii parinti sunt mai stresati decat ceilalti, iar acest lucru ar tine de numarul de copii pe care acestia il au.

Un nou studiu arata ca 3 copii este numarul la care parintii se simt cel mai stresati, asta chiar si in comparatie cu acei parinti care au chiar mai multi prichindei.

Aparent, 3 copii pot cauza o triada a stresului, deci femeile care sunt in aceasta situatie ar trebui sa se simta cu atat mai mandre de propriile realizari!

3 – numarul cel mai mai stresant de copii pe care parintii il pot avea

Studiul desfasurat la inceputul anului a analizat 7000 de mame din SUA si nivelul de stres la care sunt supuse, in raport cu numarul de copiii pe care il aveau.

Si desi te-ai astepta ca pe masura ce creste numarul de copii sa creasca si nivelul de stres, acest lucru nu se intampla.

Mamele ce au 4 copii, de exemplu, au raportat niveluri mai mici de stres, cel mai probabil datorate faptului ca, odata ajunse la cel de-al 4-lea copil, mamele devin mai relaxate si nu mai incearca sa controleze fiecare aspect din fiecare zi.

Sursa: unilad.co.uk

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie