IPS Teodosie a împărtășit bebeluși cu aceeași linguriță în ziua în care la noi s-au anunțat 555 noi cazuri de COVID-19

Zeci de enoriași au participat miercuri seara la o slujbă, în mânăstirea „Acoperamantul Maicii Domnului” din Gheorghiteni, Dorna-Arini, județul Suceava. Eveniment a fost transmis live, iar din filmarea se poate observa că nu se respectă normele de prevenire a infectarii cu noul coronavirus. La slujba, care a durat trei ore și care a fost oficiata de Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, au participat și câțiva copii care au fost împărtășiți.

Magdalena Onofrei, maica starță a manăsatirii a declarat pentru Ziare.com că Teodosie a sustinut aceasta slujba miercuri seara, 8 iulie, în ziua în care în România fuseseră anunțate 555 de noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19.

„Au participat la slujbă aproximativ 30 de persoane, inclusiv cei care au slujit. Din ce știu eu s-au împărtișit doar slujitorii, nu și enoriașii, însă dacă dumneavoastră ați văzut pe imagini și copii, eu nu știu, pentru că nu am văzut asta. În privința împărtășaniei, lucrurile au rămas ca întotdeauna, folosind aceeași linguriță”, a explicat Magdalena Onofrei, maica starță a manăsatirii a declarat pentru Ziare.com.

Poliția va începe o anchetă în acest caz.

Se poate vedea cum în care cei mici sunt împărtășiți cu aceeași linguriță la minutul 2:38:45 al clipului.

 

sursa foto – captură clip Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri