Sunlight – ediția nr 12 din colecția de stilouri

Acum poți cumpăra cea mai nouă ediție din colecția de stilouri Plăcerea de a scrie' doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Sunlight este numărul 12 din totalul de 40 de instrumente de scris. Fiecare ediție din această colecție apare la două săptămâni.

Împreună cu fiecare stilou inclus în colecția Plăcerea de a scrie' vei primi și o revistă minunată și intersantă, care include informații utile despre tradiția scrisului, despre plăcerea scrisului de mână, dar și despre istoria acestui instrument de scris atât de îndrăgit și în zilele noastre.

Sunlight – cel mai nou număr din colecția Plăcerea de a scrie'

Fiecare dintre cele 40 de stilouri sunt elegante, delicate și fabricate cu materiale de cea mai înaltă calitate. S-a făcut o selecție atentă a acestora, așa că găsești variante pentru toate gusturile: sobre și elegante, cu un design modern și futurist sau chiar și unele mai jucăușe și colorate.

Fiecare dintre aceste stilouri metalice cu cerneală de tip rezervă are o durată îndelungată de utilizare. Sunt niște instrumente de scris ușor de folosit, pe care le poți lua cu tine oriunde fără probleme. Pot fi utilizate de către orice persoană pasionată de scrisul de mână, de la elevi și studenți până la manageri de companii.

Sunlight este ediția cu numărul 12 din colecția de stilouri Plăcerea de a scrie'. Costă 49,99 RON, cu TVA inclus. Atenție totuși! Costurile de livrare nu sunt incluse, în cazul în care comandați online. Stiloul Sunlight metalic cu cerneală tip rezervă poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Te prinde răsăritul scriind în jurnalul tău? Sau poate ești încă la birou când apune soarele, notând niște informații importante în agendă? Noua ediție din colecția Plăcerea de a scrie' îți aduce acum soarele în viața ta. Designul special și modern, cu o nuanță deosebită de portocaliu, te va binedispune ori de câte ori în vei folosi. Intră acum pe colecții.libertatea.ro sau mergi la chioșcurile de difuzare a presei și cumpără stiloul Sunlight.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial