Sunt Cărucioarele Anex o Alegere Inspirată Pentru Micuți și Părinți?

Achiziţionarea unui cărucior este un lucru important atât pentru micuţi, cât şi pentru părinţi. Acesta asigură confortul necesar bebeluşilor în timpul plimbărilor şi a călătoriilor şi, totodată, uşurează viaţa părinţilor şi le oferă şansa de a-şi vedea de activităţile zilnice.

Şi, pentru că pe piaţă sunt numeroase branduri şi modele, este firesc ca orice părinte să se întrebe dacă alegând cărucioarele Anex pentru copii au fost sau nu inspiraţi. Iată câteva aspecte care te vor ajuta să răspunzi la această întrebare şi, totodată, să alegi cel mai potrivit model de cărucioare copii.

Cum alegi căruciorul perfect pentru nevoile tale și ale micuțului

Cel mai bun cărucior pentru micuţul tău este cel care se potriveşte necesităților şi stilului tău de viaţă. De aceea, înainte de a cumpăra cărucioare Anex, trebuie să ţii cont de câteva aspecte:

  • Stilul tău de viaţă – Dacă locuieşti în oraş şi nu ai maşină personală, vei dori un cărucior uşor de transportat prin mijloacele de transport în comun. Însă, dacă ai propria maşină, vei dori un model care să între fără probleme în portbagaj. 
  • Numărul de copii din familie – Dacă există un al doilea copil sau urmează să vină în viitorul apropiat, merită să iei în considerare un cărucior dublu sau unul căruia să îi poţi monta o platformă.
  • Să fie cât mai uşor de manevrat – Manevrabilitatea, posibilitatea de a-l plia şi a-l deschide uşor cu o singură mână, greutatea redusă, ghidonul reglabil după înălţimea părintelui – toate sunt aspecte de care trebuie să ţii cont când cumperi un căruț Anex!
  • Să fie uşor de curăţat şi de întreţinut – Pentru a-l putea păstra în stare cât mai bună şi a fi mereu curat şi igienic, căruciorul ar trebui să aibă o husă detaşabilă şi lavabilă în maşina de spălat.
  • Să se încadreze într-un anumit buget – Cărucioarele pot fi costisitoare şi trebuie să fie achiziţii inteligente pe care părinţii să le poată utiliza cât mai mult timp. Din fericire, pe piaţă se găsesc modele variate de cărucioare Anex, astfel încât să fie unul potrivit pentru orice buget şi necesitate.
  • Să nu ocupe mult spaţiu – Dacă vei dori să poţi lua căruciorul cu tine în excursii, trebuie să încapă în portbagajul maşinii şi, totodată, să nu ocupe foarte mult spaţiu. De asemenea, dacă ştii că vor exista mai multe călătorii cu avionul, alege un model care este acceptat de companiile aeriene ca bagaj de mână. 

Acestea fiind spuse va fi mai uşor să restrângi opţiunile şi să fie mai uşor să alegi modelul potrivit pentru tine. Hai să vedem ce tipuri de cărucioare poți găsi în gama de produse Anex.

Tipuri de cărucioare Anex concepute pentru toate necesitățile

Acum, când ştii mai bine la ce să fii atent când alegi un cărucior bebe mai rămâne doar să ţii cont de tipurile în care acestea sunt disponibile pe piaţa:

  • Cărucior multifuncţional – sau full size – face aproape tot! Îţi va fi util din prima zi de viaţă a micuţului şi până la vârsta de câţiva anişori şi, totodată, îţi asigură spaţiul necesar pentru a depozita toate lucrurile copilului. 
  • Sistemele de călătorie – conţine scoici sau scaune auto care facilitează transportul copilului din cărucior în maşină şi invers. Este perfect pentru părinţii care doresc să facă economie şi facă o singură achiziţie pentru toate necesităţile. 
  • Cărucioare Anex sport sub formă de umbrelă – sunt uşoare, se pliază rapid cu o singură mână şi sunt cele mai potrivite pentru a fi folosite în timpul călătoriilor cu mijloacele de transport în comun. 
  • Cărucioarele duble sau triple – Părinţii cu gemeni sau care au doi copii apropiaţi ca vârstă, vor dori un cărucior cu care să poate transporta doi sau chiar trei copii. Pot opta pentru un căruţ Anex dublu, în paralel sau în tandem, sau pot alege să monteze o platformă pentru al doilea copil. 
  • Cărucioare de alergare – Sunt special concepute pentru a putea fi folosite pe teren neregulat în timpul activităţilor sportive în aer liber. 

Accesorii din gama Anex ce-ți vor ușura plimbările

Dacă ai deja un cărucior Anex, trebui să ştii că există numeroase accesorii care i se potrivesc şi care îţi vor uşura viaţa. Poate fi vorba despre un sac de dormit pentru bebeluş, un suport de pahare care se montează pe ghidon sau o geantă termică pentru biberoanele cu lapte sau cu ceai.

De asemenea, părinţii s-ar putea să mai fie interesaţi de husele de protecţie de ploaie, de umbrelele de soare cu protecţie UV, de plasa de insecte, de roţi de schimb sau de o platformă pentru un al doilea copil.

Alege să faci achiziţii inteligente şi investeşte în produse de calitate din brandul Anex pe care te vei putea baza mai mulţi ani fără probleme. Acestea sunt o garanţie pentru siguranţa şi confortul bebeluşilor şi al părinţilor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse