Sunt rude, dar nu impart doar ADN-ul. Sansa ca asta sa se intample era una la 48 de milioane

3 generatii diferite, bunic, tata si nepoata, care impart ceva mai mult decat ADN-ul. Sansele ca acest lucru sa se intample au fost de una la 48 de milioane. Si totusi, s-a intamplat.

3 generatii cu aceeasi zi de nastere

Steve Winterbottom Senior, in varsta de 63 de ani si fiul sau, Steve Winterbottom Junior, de 35 de ani s-au nascut amandoi pe data de 4 iunie.
Prin imprejurari extraordinare, acum cei doi isi serbeaza ziua de nastere cu Alexa Ray, fiica lui S.W. Jr si nepoata lui S.W. Senior.

Sansa ca acest lucru sa se intample: una la 48 de milioane

Casele de pariuri au calculat sansa ca cei 3 din familie sa fie nascuti in aceeasi zi ca fiind una la 48 de milioane.
Alexa, bebelusa familiei, a fost conceputa natural, desi parintii au incercat initial fertilizarea in vitro, care din pacate a avut ca rezultat pierderea a doi copii.
Bunicul bebelusei povesteste: „Cand Steve s-a nascut a fost cel mai frumos cadou de ziua mea pe care l-am primit vreodata si nu credeam ca va exista un altul care sa-l depaseasca. Insa sosirea pe lume a nepoatei mele in aceeasi zi cu aniversarile noastre au facut aceasta zi una pe care n-o voi putea uita vreodata.”

Aceeasi zi de nastere

Steve Winterbottom Jr. cu fetita lui, Alexa

Taticul fetitei, S.W. Jr, si sotia lui, Emma, au incercat sa aiba un copil timp de 7 ani, insa nici macar fertilizarea in vitro nu a avut succes, din pricina faptului ca Emma suferea de endometrioza.
Dupa mai multe incercari de a avea un copil, cuplul a renuntat la a mai incerca, iar la scurt timp sotia a ramas insarcinata natural.
Tatal Alexei isi aminteste: „Cand am aflat ca urma sa avem un copil, nu ne venea sa credem!
Emma trebuia sa nasca in jurul datei de 16 iunie, deci nici prin gand nu ne-ar fi trecut ca si Alexa avea sa se nasca tot pe 4 iunie, ca noi.”
Medicii de la spitalul unde s-a nascut Alexa au decis sa ii provoace travaliul Emmei dupa au observat ca bebelusul nu se mai misca.
Alexa Rey s-a nascut pe 4 iunie la 16:50, cantarind doar 2,200 kg.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere