Supa-crema de mazare cu crutoane (+1 an)

Ingrediente:

– 500 g mazare
– 1 ceapa alba
– 2 linguri unt
– 100 g crutoane
– zeama de la 2-3 lamai verzi (lime)
– sare, putin piper, proaspat rasnit
– coriandru

Preparare:

Se lasa la fiert mazarea in apa cu sare. |ntre timp, separat, ceapa se curata si se taie bucati mici. Se pune intr-o cratita – de preferat, de teflon – si se caleste, la foc mic, intr-o lingura de unt. Se spala coriandrul si se rup frunzele.

Frunzele de coriandru, taiate marunt, impreuna cu cealalta lingura de unt si cu sucul de lamai verzi se amesteca apoi cu ceapa deja calita.

Fiertura de mazare si amestecul cu ceapa se paseaza apoi – folositi un blender/mixer. Se adauga sare si piper (doar pentru gust – nu exagerati, e totusi mancare pentru un bebelus!). Crema astfel obtinuta se serveste cu crutoane (lasati-le un pic la inmuiat inainte de a i le da copilului, sa nu se inece).


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton