Supă de pui cu praz și foitaj

Gata în 25 min • 588 calorii per porție • 25 g grăsimi • 10 g saturate • 1 porție de legume din cele 5 necesare zilnic:

Uite cum pregătești o delicioasă supă de pui cu praz, în foitaj:
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Incinge uleiul intr-un vas larg si prajeste carnea 5 minute, pana cand se rumeneste. Adauga prazul, morcovul si telina si continua sa sotezi 5 minute. Adauga mustarul, supa limpede si patrunjelul. Adauga sare si piper si lasa sa clocoteasca 5 minute. Portioneaza supa in 4 boluri rezistente la cuptor.

2. Intre timp, intinde aluatul in foaie si decupeaza 4 discuri ceva mai mari decat suprafata bolurilor. Unge buza bolului cu lapte si asaza deasupra aluatul. Preseaza marginile ca sa se lipeasca si da la cuptor 10-15 minute, pana cand aluatul se rumeneste.

Mai multe rețete aici


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton