SuperMac, eroul preferat al copiilor

Ne distrăm, colorăm, învăÅ£ăm să reciclăm!

Editura Mac-Mac vine în sprijinul părinÅ£iilor pentru a educa într-un mod profesionist ÅŸi responsabil copiii. Impreună cu lanÅ£ul de magazine Diverta, oferă gratuit cursuri haioase de ecologie. Copiii se intalnesc cu eroul salvator SuperMac si invata cum pot deveni Super Eroi, recicland caiete si carticele de colorat.

Pe 29 septembrie si 6 octombrie, SuperMac a fost prezent in magazinul Diverta din Baneasa Shopping City Bucuresti si a recrutat in echipa micilor salvatori ai planetei peste 50 de copii.

Intalnirile cu SuperMac conutinua. Adu-ti copilul la orele de ecologie in magazinul Diverta Mall Vitan pe 13 octombrie si 20 octombrie. Pe 27 octombrie si 3 noiembrie in magazinul Diverta Plaza Romania, iar pe 10 noiembrie si 17 noiembrie in magazinul Diverta Sun Plaza. SuperMac va fi prezent si in magazinul Unirea Shopping Center pe 24 noiembrie si 1 decembrie.

Pe data de 6 decembrie, la magazinul Diverta Magheru, cei mici sunt asteptati sa isi prezinte obiectele facute cu manutele lor din materiale reciclate, unde SuperMac ii va intampina cu daruri de la Mos Nicolae.
Pentru a participa la acest eveniment( 6 decembrie), parintii isi pot inscrie copiii la adresa de mail [email protected], unde vor specifica numele si varsta copilului si vor atasa poza obiectului construit. Inscrierile se pot face in perioada 29 septembrie- 4 decembrie.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri