Surpriza toamnei – Kinder Surprise

Kinder a relansat oul de ciocolata Kinder Surprise pe piata romaneasca, dupa o perioada de absenta de noua ani.

Cu aceasta ocazie, Kinder le-a pregatit copiilor si parintilor un eveniment unic, ce a marcat numeroase premiere pentru Romania: o vanatoare de surprize care a inregistrat un nou Record Mondial omologat de Guinness World RecordTM, distractie pe cinste (Bruce Airhead) si un labirint multicromatic sub forma de alveole, unde cei mici descopera personaje de basm – Colourscape.

Totul a inceput cu o perioada de doua saptamani de teaser, timp in care cei mici au fost intrebati Care este Surpriza Toamnei?, iar parerile lor au fost înregistrate pe site-ul dedicat www.surprizatoamnei.ro. Invitatii din Parcul Lumea Copiilor au fost primii care au aflat ce reprezinta Surpriza Toamnei!

Kinder Surprise este primul ou de ciocolata cu surpriza din lume, fiind creat in urma cu mai mult de 30 de ani. Este o specialitate dulce, acoperita cu ciocolata cu lapte, in forma de ou, cu surpriza in interior. Produsul a fost rapid indragit de cei mici, pentru ca reuneste intr-un singur produs o jucarie, surpriza descoperirii si ciocolata cu lapte. Pentru mai multe informatii, intra pe www.kinder.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri