Sustine o cauza sociala! Cumpara un produs handmade!

Dragii nostri, azi ne propunem sa sustinem o cauza sociala si sa ajutam cativa copii nevoiasi prin intermediul Atelierului Diversis, un atelier de croitorie din cadrul Fundaţiei pentru Copii Abandonaţi din Ghimbav, judeţul Braşov.

 

Atelierul Diversis si-a deschis de curand si un magazin pe Breslo.ro, de unde puteti achitiona creatii handmade, iar banii vor fi oferiti in intregime persoanelor cu dizabilitati care lucreaza in cadrul atelierului si copiilor abandonati. Produsele pot fi cumparate de aici >> Magazin Atelier Diversis

 

 

În atelier se confecţionează produse textile în serie, dar şi unicat.

 

La atelier sunt angajaţi cu contract de muncă trei persoane care fac parte din următoarele categorii: persoane cu handicap, tineri abandonaţi şi crescuţi în plasament, mămici nevoiaşe. Toată activitatea atelierului este organizată şi monitorizată.

 

Breslo

 

Articolele realizate in atelier sunt foarte frumoase si creative, dedicate in special copiilor, existand posibilitatea ca fiecare articol in parte sa poata fi personalizat cu numele micutului tau.

 

Breslo

 

Toate veniturile atelierului sunt folosite pentru susţinerea locurilor de muncă create, iar eventualul profit ajunge la susţinerea activităţii de bază a fundaţiei, şi anume creşterea şi educarea copiilor abandonaţi. Aşadar, oricine achiziţionează produse realizate în Atelierul Diversis susţine o cauză socială.

 

Breslo

 

Nu uitati sa vizitati magazinul aici >> Magazin Atelier Diversis 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie