Tabara de vara FasTracKids 2009

Centrul 2 FasTracKids organizeaza Summer Camp FasTracKids, editia a – II – a, in perioada 29 iunie – 7 august 2009.

Copiii vor avea si in aceast an super distractia verii, atat in Centrul 2 FTK din zona Piata Alba Iulia, cat si in Paradisul verde.

Tabara de vara FasTracKids iti ajuta copilul sa transforme acele zile de lenevit intr-un timp petrecut eficient, in care se si relaxeaza.

Accesibila copiilor de la trei pana la opt ani, acest concept de tabara se concentreaza pe invatare si amuzament, prin intermediul unor experimente directe, a tehnologiei, a unei metode inovative, in care copiii au ocazia de discuta pe teme precum:
 

  • Savanti tineri, oase batrane' – ii vei oferi ocazia copilului tau sa faca o incursiune in trecut, in lumea dinozaurilor. Pe langa continutul de informatii copilul tau va invata sa-si gestioneze resursele atunci cand urmareste un scop.
     
  • Anatomia mea' – copilul tau va putea sa afle o multime de lucruri interesante despre corpul uman. Dincolo de aceasta va dobandi deprinderi de igiena si viata sanatoasa.
     
  • „Gata de calatorie” – il vei „trimite” pe copilul tau intr-o calatorie imaginara in jurul lumii. In afara informatiilor despre diferite tari si regiuni de pe glob, copilul tau va invata cum trebuie sa se pregateasca atunci cand urmeaza sa plece intr-o calatorie .

La finalul fiecarei teme, gazda petrecerii este Iepurasul Spencer – mascota FasTracKids. Copiii si parintii se distreaza, avand parte de: proiectia momentelor importante din cadrul taberei, muzica, dans si activitati in functie de tema la care a participat copilul – parada palariilor – dinozaur, vizitarea Muzeului Dinozaurilor sau a expozitiei „Calatorie in interiorul corpului meu', prezentarea unor costume traditionale din diferite zone ale lumii.

Momentul cel mai important il reprezinta desemnarea castigatorului la tombola Summer Camp, unde toti copiii participanti vor primi un dar tematic, iar cel mai norocos, o tema gratuita la Summer Camp 2009.

Vacanta de vara trebuie sa fie amuzanta pentru copii, dar este si un timp minunat pentru a le incuraja creativitatea si placerea de a invata', spune Carmen Lica, director al Centrului 2 FasTracKids.

Tabara de vara le ofera copiilor ocazia de a-si face noi prieteni si a deprinde noi abilitati care sa le mareasca sansele de succes la scoala si in viata.

De asemenea, deoarece copiii se pot inscrie in acest program de la o saptamana la trei saptamani, el poate fi incorporat planurilor familiale de vacanta.

Parintii interesati pot suna la 031 710 29 27 sau 0740 550 550, e-mail: [email protected].


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri