Tantra – Să faci dragoste cu inima, mintea şi trupul!

Mitul sexului tantric a incitat imaginaţia şi dorinţa cuplurilor, din cele mai vechi timpuri. Practicanţii sexului tantric consideră că pentru a ajunge la orgasmul inimii şi la unirea profundă cu partenerul, trebuie să aplici câteva principii de viaţă.

 

 

 

În sanscrită, cuvântul ,,tantra' semnifică de fapt ,,conexiune' şi se referă la contopirea fizică, dar mai ales spirituală, a unui cuplu şi armonizarea acestuia cu întreg Universul.

Filosofia tantra este învăluită în mister, pentru că textele vechi de mii de ani, necesită o abilitate de descifrare a lor.

Aceste texte au la bază anumite principii de viaţă, iar primul dintre ele, este iubirea necondiţionată faţă de tot ceea ce există în Univers.

Celebrează iubirea zi de zi!

Sexul tantric numit şi sexul tantric nu poate avea loc decât între partenerii care se iubesc şi se respectă cu adevărat.

El are drept scop prelungirea actului sexual şi intensificarea senzaţiilor, dar şi unirea celor doi la cel mai profund nivel.

Majoritatea cuplurilor se concentrează pe obţinerea orgasmului, uitând să se concentreze pe tandreţe, deschidere, împărtăşire.

De aceea, înainte de a trece la lucruri concrete, este bine ca partenerii să se cunoască şi să fie dispuşi să se ofere unul altuia.

Această deschidere a inimii, a minţii şi a trupului este ca o jertfă adusă iubitului, iar dacă partenerul este receptiv şi capabil de acelaşi lucru, se poate declanşa o fuziune de emoţii şi trăiri înălţătoare.

Iată câteva lucruri de experimentat, împreună cu partenerul, atunci când faceţi dragoste:

1. Goleşte-ţi minte de gânduri şi permite-ţi să simţi. Concentreză-te pe simţul tactil, apoi pe inspiraţie şi expiraţie.

Imaginează-ţi că inima ta este o floare de lotus, de un alb strălucitor, care se deschide şi creşte uşor.

Această floare iese în afara ta şi se dăruieşte partenerului.

Pentru ca această dăruire să fie completă, profundă, este necesar ca partenerul să fie la fel de deschis faţă de tine.

citește continuarea pe avantaje.ro

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie