Tarta cu visine

Ingrediente:

Pt. aluat:
1 ou
2 linguri de zahar tos
faina cat cuprinde

Pt. crema:
un plic de crema pt tarte
250 ml lapte 
visine
ciocolata alba

Preparare:

Se bate oul cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga faina si se amestec pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin. Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min. Se intinde o foaie rotunda si se pune in forma de tarta, o intepam cu furculita din loc in loc si o dam la cuptor pt maxim 10 min.

Intre timp facem crema conform instructiunilor de pe pachet, adica mixam praful de crema cu laptele, aceasta crema se poate folosi si la umplerea eclerelor, cremsnit sau chox a la creme. Dupa ce am scos blatul de la cuptor, punem crema peste blat si apoi visine fara sambure.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton