Tată și fiu, îngrijiți de aceeași asistentă în același spital, la trei decenii distanță

Primele zile din viața unui copil născut prematur sunt extrem de dificile pentru cei mai mulți părinți. Nu și pentru Renata Freydin, al cărei fiu Zayne Caldwell s-a născut, în luna ianuarie, în spitalul St. Peter din New Brunswik, cu 10 săptămâni înainte de termen. Asta pentru că micuțul a fost în grija unei asistente, pe nume Lissa McGowan, care are o legătură deosebită cu familia ei. Lissa McGowan lucra tot în spitalul St. Peter și în urmă cu 33 de ani, acolo unde tatăl micuțului Zayane și logodnicul Renatei Freydin, David Caldwell, s-a născut, tot prematur, exact ca fiul său.

Citește și: Imagini emoționante! Reacția unei mame care își strânge prima dată la piept bebelușul prematur | VIDEO

Ultimele săptămâni au fost infernale, dar acum putem respira ușurați știind că asistenta care are grijă de băiețelul meu este aceeași care a avut grijă, în urmă cu de 33 de ani, și de bărbatul pe care îl iubesc care se afla atunci într-o situație similară', a mărturisit Renata, într-o postare pe rețelele de socialziare.

Părinții micuțului Zayne au găsit fotografia cu asistenta care-l ținea în brațe pe tatăl lui și au pus-o lângă o fotografie recentă cu asistena și copilul. Asistenta Lissa a fost extrem de impresionată la aflarea veștii că a ținut în brațe copilul pe al cărui tată l-a ținut tot ea, în aceleași brațe, în urmă cu trei decenii.

sursa foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Buton