Tefal sprijina UNICEF pentru a reduce malnutritia copiilor din Madagascar

Tefal sprijina programul UNICEF pentru a reduce malnutritia in randul copiilor din Madagascar, prin actiunea „1 Tigaie = 1 Zi de hrana'.

Pentru fiecare tigaie sau wok cumparat, cu logo-ul UNICEF pe ambalaj, Tefal va dona 4.2 RON catre UNICEF. Acest lucru va oferi fonduri pentru programele de nutritie ale UNICEF si reprezinta hrana gata preparata pentru o zi pentru un copil care sufera de malnutritie severa.

Pe langa cauza umanitara pentru care consumatorii se pot implica, acestia vor beneficia de produse originale si colorate, usor de manuit si perfecte pentru un gatit sanatos.

Consumatorii se pot bucura de calitatea tigailor Tefal, oferita de rezistenta crescuta, invelisul non-aderent performant cu o baza dura ceramico-minerala si exteriorul durabil din email. Bineinteles, indicatorul unic de temperatura Thermo-Spot este nelipsit!

Tigaile Tefal din gama cu maner fix, ce poarta logo-ul UNICEF (tigaie pentru prajit 26 cm, tigaie pentru prajit 28 cm si tigaie wok 28 cm), sunt compatibile cu toate plitele, cu exceptia celor cu inductie.

Prin actiunea umanitara „1 Tigaie = 1 Zi de hrana', Tefal doreste, pe de o parte, sa se implice activ in rezolvarea sau ameliorarea problemelor de nutritie din lume si, pe de alta parte, sa responsabilizeze consumatorii cu privire la aceste probleme si la o atitudine pro eco.

Programul Madagascar al UNICEF pentru reducerea sustenabila a malnutritiei a inceput in februarie 2008 si se desfasoara pe o perioada de trei ani. In Madagascar, 53% din copiii sub 5 ani prezinta intarzieri in crestere cauzate de malnutritie cronica, iar 42% din copiii sub 5 ani au o greutate sub media varstei lor.

Prin fiecare 4.2 RON pe care Tefal va dona UNICEF, copiii care sufera de malnutritie vor beneficia de nutrienti si alte produse speciale, necesare in tratamentul lor.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri