Tendințe de frumusețe pentru 2023 fanteziste – de la eyeliner grafic la efecte de lumină asupra pielii și unghii cu gel

Primele luni ale noului an oferă o oportunitate de a prognoza ceva – cel puțin când vine vorba de frumusețe. Privind în urmă la look-urile care au ajuns pe podiumurile de modă în ultimele luni, ne dă o idee despre ceea ce urmează, astfel încât să ne putem alege acum preferințele în materie de make-up și manichiură. Și ăsta este un lucru bun. Cu astfel de tendințe neobișnuite, este important să fii mereu cu un pas înainte, pentru a-ți menține propria estetică în echilibru. De la ornamente cu strasuri la iluminatori radianţi – starea de spirit a anului 2023 este caracterizată de idei vizionare atât în ceea ce privește execuția cât și rezultatul. 

Era Y2K strălucitoare, futuristă și mereu ușor afectată, va continua să domine în 2023, estetica fiind modernizată printr-o paletă de culori moi, dar jucăușă. Generația tânără reinterpretează estetica vremii prin culori și texturi: metale, sclipici și o gamă de pasteluri precum cele reflectate pe un CD. Așa că alege umbre holografice pe pleoape, elemente metalice și mate pe unghii. 

Make-up retro flash

În 2023, pielea va fi făcută să strălucească. Pentru un ten impecabil și bine îngrijit, luminile aplicate cu grijă, oferă o strălucire nepământeană care nu este considerată un supliment frumos, ci un aspect central. Gucci a oferit un exemplu în acest sens pe podiumul de primăvară/vară 2023 cu iluminatorul său „Old Hollywood Flash', creat de artistul de machiaj Thomas De Kluyver pentru a imita efectele fotografiei retro cu bliț.

Nail art cu accesorii 

Pe lângă tendințele subtile și minimaliste ale unghiilor, o bună parte de extravaganță te așteaptă în 2023. Pot fi unghii cu gel. Modelele tridimensionale cu gel de unghii și piercing-urile unghiilor au revenit. Nu există limite pentru creativitatea ta. Modelele sculpturale cu efect 3D adaugă structură unghiei. Unghiile lungi sunt împodobite cu piercing-uri pentru unghii, iar Bubble Nails recreează bule artistice de spumă pe unghii, așa cum a arătat Monse pe podium pentru colecția sa de primăvară/vară 2023. Tendința nu este deosebit de practică, dar aceste unghii creează cu siguranță un efect wow. Deci, fii creativă și implementează-ți propriul design de unghii cu gel. 

Dungi și modele clasice 

Nu ar trebui să te gândești doar la dungi și modele clasice atunci când îți alegi hainele pentru golf sau tenis, ci și la unghii. În 2023, dungile și modelele preppy, care au fost demult respinse ca fiind neatrăgătoare, sunt o manichiură de tendință absolută. Tommy Hilfiger a făcut treaba, pentru a cărui emisiune Nail Artist Naomi Yasuda a creat o serie de modele de unghii cu gel foarte bune. A prezentat dungi îndrăznețe în roșu și albastru îndrăzneț, un omagiu adus modelelor clasice Hilfiger. Unele modele aveau o manichiură șah alb și bej pe unghii. Aceste tendințe le vedem din ce în ce mai mult la manichiuriștii populari, într-o mare varietate de combinații de culori și modele: modele în carouri, carouri fine sau grosiere, dungi late sau înguste. Deci, ce zici de asortarea unghiilor cu gel la următorul meci de tenis? Alege un kit unghii cu gel pentru a realiza această manichiură. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton