Tendintele La Redoute pentru primavara-vara 2010

Care sunt tendintele catalogului La Redoute, pentru primavara-vara 2010? Care sunt hainele, accesoriile si incaltamintea la care putem incepe sa visam?

Albastrul, culoarea vedeta a sezonului, se declina in toate nuantele (cobalt, turcoaz, azuriu, indigo, paun, denim, ultramarin, petrol) si ne indeamna deja sa visam la vacante si la mare.

Alaturi de albastru, stralucesc aceleasi nuante care si-au facut aparitia in colectiile internationale: galben vanilie si galben solar, corai, rosu, verde smarald si verde mar, violeturi dar si mult alb, bejuri, nisipiu, tonuri rafinate de khaki, verde masliniu si gri cald.

In ceea ce priveste tendintele de stil, apar numeroase croieli si linii care vor fi purtate cu usurinta in viata de zi cu zi, piese vestimentare de baza dar si trendy, jeansi in toate formele posibile, pantaloni de zi, pentru tinute business in cel putin 5 croieli, imprimeuri estivale.

Pentru a ne usura alegerile, La Redoute a impartit creatiile in 6 directii: Summer Blue, Parlez-moi damour, Village Voice, American Vacation, Out of Sahara, Essentiels City.

Mai multe detalii pe www.laredoute.ro
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri