Teosyal, cel mai pur acid hialuronic

Teosyal, cel mai pur acid hialuronic, 100% natural si cu efect de lunga durata actioneaza pentru a umple ridurile de expresie la nivelul fetei. Produs in laboratoarele Teoxane din Geneva, Elvetia, este lider pe piata brandurilor de produse cosmetice de reintinerire faciala fiind apreciat de catre cei mai renumiti medici esteticieni si folosit in peste un milion de injectari realizate la nivel mondial in ultimii sase ani.

Produsul lansat de catre compania franceza Teoxane este recunoscut la nivel mondial ca fiind printre cele mai bune tratamente cosmetice nechirurgicale in tratarea ridurilor faciale, puritatea lui fiind garantia ca pacientul va tolera foarte bine a produsul care se va integra perfect in tesutul pielii.

Rolul Teosyal este acela de a inlocui volumul pierdut cu varsta sau boala, de a corecta schimbarile statice din piele, de a umple ridurile profunde si superficiale, fiind destinat pielii lasate si care si-a pierdut suportul facial grasos. Injectat in derm, Teosyal repara in mod efectiv deficitul de acid din piele, datorita concentratiei sale mari in aceasta substanta, rezultatul fiind vizibil imediat.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati