Test rapid pentru detectarea gripei A/H1/N1, in farmaciile Help Net

Farmaciile Help Net ofera permanent pacientilor sai informatii la zi si personalizate, cu privire la metodele de protectie impotriva gripei sezoniere si a gripei AH1N1, sfaturi si produse pentru imunizare, pe categorii de varsta.

Help Net pun acum la dispozitia celor care au manifestari ale afectiunilor respiratorii, testul SCREEN FLU, pentru detectarea calitativa de antigene ale gripei de tip A si B, extrase din probe respiratorii.

Pretul acestui produs pentru posesorii de Card de Fidelitate Hep Net este de 46,55 lei.

Testul se poate utiliza cu usurinta si rezultatul este disponibil in 10 minute.

Specialistii Help Net recomanda si testele suplimentare de specialitate, vizita la medic si diagnosticarea cu precizie in cazul oricaror suspiciuni.

Screen Flu – este un test care depisteaza gripele de tip A si B in vitro prin identificarea calitativa a antigenelor gripei de tip A si B (nucleoproteine).

Testul poate detecta nucleoproteinele din diferite subtipuri ale gripei de tip A independente de proteinele superficiale H si N (inclusiv H1N1 si H3N2).

In concluzie depisteaza doar gripa porcina sau alte gripe de tip A si B cum ar fi: Texas, New Jersey, Hong Kong, Shanghai.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton