Testul ADN spune ca nu este mama celor 3 copii nascuti pe cale naturala

Nicio mama nu vrea sa auda ca, dupa ce le-a dat nastere pe cale naturala, acestia nu sunt copiii ei.

Ca orice mama care si-a purtat in pantec timp de 9 luni copiii, nici Lydia Fairchild nu s-a pus la indoiala statutul de mama.

Totul a inceput cand Lydia a divortat de tatal copiilor ei, Jamie Townsend. Pentru ca Lydia sa poata primi pensie alimentara pentru copiii ei, prin hotarare judecatoreasca, toti membrii familiei au fost nevoiti sa faca testul ADN.

La momentul efectuarii estului ADN, Lydia era insarcinata cu cel de-al treilea copil.

Testul ADN a aratat ca cei doi copii deja nascuti sunt ai sotului sau Jamie. In mod socant insa, acelasi test ADN a arata ca Lydia nu este mama lor.

Bineinteles ca Lydia a refuzat sa accepte un asemenea rezultat insa numeroasele teste ADN facute au avut acelasi rezultat: Lydia nu era mama copiilor ei.

Acest rezultate avea implicatii teribile, fie ambii copii au fost schimbati la nastere fie Lydia de fapt a rapit copiii. Mama stia foarte bine ca niciuna din aceste variante nu este adevarata.

In timpul nasterii celui de-al treilea copil, personalul medical din materintate, a tinut-o pe Lydia sub stricta supraveghere. Testul ADN facut imediat dupa nastere a avut acelasi rezultat: Lydia nu era mama copilului abia nascut.

Dr. Lyanne Uhl, medic patolog a facut o descoperire istorica. Lydia era propriul sau geaman. Cand Lydia se afla in pantecul mamei sale, in stadiul de embrion, a mai existat un embrion pe langa ea insa cei doi embrioni au fuzionat in timpul sarcinii si au format un singur fat. Astfel ca Lydia avea ADN din sange al unei persoane si ADN din testul al altei persoane.

Rezultatul a fost de neimaginat insa a facut lumina intr-o sitatie socanta. Copiii pe care Lydia i-a purat in pantec 9 luni si carora le-a dat viata aveau ADN-ul embrionului geaman cu care ea a fuzionat in timpul sarcinii.

Sursa: littlethings.com
Video: Youtube.com
Foto: Captura video; shutterstock.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dezvoltarea sarcinii